Ξέσπασμα πατέρα: Άφησαν την κόρη του να καταρρέει – Αναγκάστηκε να εγκαταλείψει

0
1921

Έντονο ξέσπασμα γονέα, ο οποίος μετέφερε σε άσχημη κατάσταση την κόρη του στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ωστόσο, δεν βρήκε την ανταπόκριση που περίμενε. 

Ο παραπονούμενος πατέρας, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του μέσω γνωστής σελίδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ αναφέρθηκε και στα γεγονότα, όπως διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας 11/9.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο πατέρας, η ώρα 12 το βράδυ, μετέφερε την κορούλα του στις πρώτες βοήθειες του Νοσοκομείου Λευκωσίας, με βαριούς πόνους στο στομάχι, με συμπτώματα αφυδάτωσης, ενώ η κοπέλα, είχε και τάσεις εμετού.

Όταν έφτασε στον προθάλαμο, αντίκρισε κι άλλους ασθενείς που ανάμεναν στην σειρά για να εξεταστούν από τους επί καθήκοντι ιατρούς. Πρώτο του μέλημα εννοείται ότι, ήταν η εγγραφή της κόρης του στον κατάλογο αναμονής των ασθενών και η άμεση παροχή φαρμακευτικής αγωγής για την παύση των εμετών από την κόρη του.

Ωστόσο, η συμπεριφορά της υπεύθυνης, η οποία βρισκόταν στον θάλαμο για εγγραφές, δεν επέδειξε την κατάλληλη συμπεριφορά στον πατέρα της ασθενούς, όπως υποστήριξε ο ίδιος, ενώ τον ενημέρωσε μάλιστα ότι θα πρέπει να περιμένει 2-3 ώρες μέχρι να εξετασθεί η μικρή.

Ο ίδιος αντέδρασε, ζητώντας ένα κρεβάτι για το παιδί του να ξαπλώσει, αφού την έβλεπε να καταρρέει.

Στην δημοσίευσή του ο παραπονούμενος πατέρας, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του απέναντι στο νοσοκομείο, τον Υπουργό, στο σαθρό όπως το χαρακτηρίζει, σύστημα, και στο κράτος.

Ο άνθρωπος στο τέλος, μη μπορώντας να βλέπει άλλο έτσι το παιδί του, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Γενικό Νοσοκομείο και να μεταβεί σε κάποια ιδιωτική κλινική για να εξετασθεί η κόρη του.

Ωστόσο, ο ίδιος εξέφρασε και την θλίψη του για τους υπόλοιπους ασθενείς που έμειναν πίσω να περιμένουν πότε επιτέλους θα εξεταστούν.

ΠΗΓΗ:tothemaonline.com