Ξεκίνησε πάμφτωχη, γέννησε στα 16, νίκησε τον καρκίνο και έγινε επιχειρηματίας

0
282

H ζωή της Nicole Cashmere μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι. Ένα παραμύθι που ξεκίνησε σαν εφιάλτης, αλλά το τέλος του ήταν παραμυθένιο.

Η Nicole είναι 33 ετών, ανύπαντρη μητέρα που διαγνώσθηκε με καρκίνο το στήθους και επέζησε από διπλή μαστεκτομή. Σήμερα είναι CEO της δικής της επιχείρησης καλλυντικών, Beauty Bakerie.

Mε την κόρη της

Σύμβολο δύναμης στις ΗΠΑ

Η περιπέτειά της ξεκίνησε όταν ίδρυσε την δική της επιχείρηση καλλυντικών στο πανεπιστήμιο και ενώ είχε ήδη αποκτήσει παιδί, στα 16 της, το οποίο μεγάλωνε χωρίς πατέρα.

Ζούσε πολύ φτωχικά, καθώς τα οικονομικά της ήταν πολύ άσχημα. η ίδια ήταν πολύ δημιουργική, καθώς είχε πάθος με το μακιγιάζ. Σκεπτόμενη την κόρη της και το μέλλον τους, της ήρθε η ιδέα να κάνει το χόμπι της επάγγελμα.

Ωστόσο η Nicole δε είχε να αντιμετωπίσει μόνο τη φτώχεια και την πορεία της επιχείρησής της. Διεγνώσθη με καρκίνο του μαστού και ξεκίνησε μια πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο. Τελικά, μετά από θεραπείες και μια διπλή μαστεκτομή, εξακολούθησε να μάχεται για τη ζωή και να βλέπει μόνο τη θετική της πλευρά.

Βγήκε νικήτρια από τη μάχη της με τον καρκίνο και αφοσιώθηκε με πάθος στην επιχείρησή της. Αυτοδίδακτη και αυτόνομη, έμαθε να κάνει τα πάντα μόνη της, από την δημιουργία του site της ως την έρευνα για πωλητές. Κατέληξε με τα χρόνια να είναι επικεφαλής της επιτυχημένης εταιρείας, της “Beauty Bakerie”.

H Nicole έγινε σύμβολο δύναμης στις ΗΠΑ, καθώς κατόρθωσε να μετατρέψει μια ζωή όπου όλα ήταν μαύρα, σε φως. Motto της είναι «Be better, not bitter», που σημαίνει «Γίνε καλύτερος, όχι πικρότερος. Να βλέπεις τα θετικά και να βγάζεις το καλύτερο από μέσα σου».

Η δύναμη της Nicole  να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής και να συνεχίζει να βλέπει τη θετική πλευρά των πραγμάτων ενέπνευσε ως και την τραγουδίστρια Beyoncé, η οποία την διαφήμισε στο προσωπικό της site, εκτοξεύοντας τις πωλήσεις της, και είναι μια από τις πελάτισσές της.

 

Φωτό: beautybakerie.com