Βρέθηκε και τρίτο όχημα των εκτελεστών του Λεωνίδη – «Κλειδί» ο καταζητούμενος Σέρτζιο

0
129

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών σε σχέση με τη δολοφονία του 47χρονου Έρνεστ Λεωνίδη, με την υπόθεση να αποτελεί περίπλοκο κουβάρι αφού ο μεγάλος αριθμός των εμπλεκομένων δυσκολεύει το έργο των ανακριτών.
Κατόπιν πληροφοριών, η αστυνομία μετέβη σε πάρκο όπου εντόπισε εγκαταλελειμμένο ένα όχημα ενοικιάσεως τύπου Range Rover, το οποίο φαίνεται να χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές μετά το φονικό και το οποίο ενοικιάστηκε από τον 28χρονο Σέρτζιο που καταζητείται από την αστυνομία.
Ο 28χρονος φαίνεται να είναι πρόσωπο κλειδί στην δολοφονία, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να εξακριβώνεται εάν πρόκειται για ένα εκ των τριών εκτελεστών ή εάν ήταν μεσάζοντας.
Σύμφωνα με τα όσα ομολόγησε ο 36χρονος Λετονός που τελεί υπό κράτηση και ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Πάφου (τρίτος ύποπτος), είχε δανείσει και αυτός το όχημα του, επίσης τύπου Range Rover, στον 28χρονο Σέρτζιο δυο μέρες πριν το φονικό. Ο ίδιος ωστόσο αρνείται ότι γνώριζε για το φόνο ενώ παραδέχθηκε ότι του το επέστρεψε μια μέρα μετά το έγκλημα.
Ο 36χρονος, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται, γνώριζε τον Σέρτζιο αλλά δεν γνώριζε το λόγο που ήθελε να του δανείσει το όχημα. Οι δυο βρέθηκαν σε σημείο στην Μουταγιάκα και ακολούθως ο 36χρονος έφυγε με ταξί από το σημείο ενώ ο Σέρτζιο με το Range Rover.
Όταν παρέλαβε πίσω το όχημα του, ο Λετονός ανέφερε ότι ο Σέρτζιο έφυγε από το σημείο με όχημα ενοικιάσεως ενώ αυτός πήρε το όχημα του στο πλυντήριο αυτοκινήτων και αφού το έπλυνε επέστρεψε στην οικία του.
Επίσης ο 36χρονος παραδέχθηκε ότι μετά τη σύλληψη του επικοινώνησε με τον Σέρτζιο όπου τον ρώτησε εάν έγινε οτιδήποτε με το αυτοκίνητο του. Μάλιστα υπό τον φόβο, ο 36χρονος παραδέχθηκε ότι διέγραψε τις κλήσεις από το κινητό του τηλέφωνο.
Μέχρι στιγμής στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται 11 πρόσωπα και τρία οχήματα τα οποία τέθηκαν στο μικροσκόπιο των ανακριτών σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί γενετικό υλικό που θα τους οδηγήσει στην ταυτότητα τον εκτελεστών.
Πηγή: reporter.com.cy