Βουλευτής Αμμοχώστου σε τηλεθεατή: “Εν αντρέπεσαι τα μούτρα σου”

0
1564
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Βλάβη στη συσκευή σας; Φτιάχτηκε ήδη!!!

Επισκευές κινητών, tablet και Pc/laptops, γρήγορα και οικονομικά.

📞
77775858, 99554859
Λογομαχίες μεταξύ πολιτικών βλέπουμε καθημερινά, έντονες συζητήσεις μεταξύ πολιτικών και δημοσιογράφων ενδεχομένως λίγο πιο σπάνια, αλλά καυγά μεταξύ βουλευτή και πολίτη σε τόσο μεγάλη ένταση ίσως να είναι η πρώτη φορά που παρακολουθήσαμε στην κυπριακή τηλεόραση.

Πρωταγωνιστής της έντονης λογομαχίας ήταν ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Αμμοχώστου Ζαχαρίας Κουλίας και o κ. Γεωργίου, τηλεθεατής της μεσημβρινής εκπομπής του ΡΙΚ.

Θέμα συζήτησης ήταν οι επιδοτήσεις των προσφύγων.  Ο κ. Γεωργίου, στη τηλεφωνική του παρέμβαση τα έβαλε με τον κ. Κουλία τον Τάσσο Παπαδόπουλο και γενικά με όσους είπαν «όχι» το 2004 προκαλώντας την έκρηξη του βουλευτή του ΔΗΚΟ.

Ο κ. Κουλίας απηύθυνε τον λόγο στον τηλεθεατή καλώντας να πει ποια είναι η ερώτηση του.

Ο τηλεθεατής είπε χαρακτηριστικά, «το ερώτημα μου κύριε Ζαχαρία; Δεν θέλετε να πάτε κύριε Ζαχαρία».

Κάπου σε αυτό το σημείο επήλθε και η έκρηξη με τον βουλευτή του ΔΗΚΟ να ανταπαντά σε έντονο ύφος, «πήαινε εσύ να μας δώσεις το καλό παράδειγμα. Εν αντρέπεσαι τα μούτρα σου, λέω εγώ! Ανοησίες. Ανοησίες πρώτου μεγέθους. Πήγαινε από εκεί να καλοπεράσεις για να δείξεις το καλό παράδειγμα να έρθουμε κι εμείς. Τουρκοπροσκυνημένοι δεν είμαστε κύριε. Γυρεύτου αλλού!»

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ:tothemaonline.com