ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: Μαθητής βγάζει πιστόλι και πυροβολεί συμμαθητή του στην Ινδία!

0
481

Φρίκη σε τάξη σχολείου στη βόρεια Ινδία. Έφηβος μαθητής πυροβολεί συμμαθητή του, ο οποίος χαροπαλεύει για τη ζωή του.

Σε βίντεο έχει καταγραφεί η τρομακτική στιγμή, όπου ένας μαθητής φαίνεται να πυροβολεί έναν συμμαθητή του, μετά από μικρή διαφωνία μεταξύ τους, περιστατικό που εξελίσσεται μπροστά σε τρομαγμένους μαθητές, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το πλάνο δείχνει τον Ινδό έφηβο να τραβά ένα όπλο από τη τσάντα του, πριν να ξεκινήσει να πυροβολεί έναν άλλο μαθητή μέσα στην τάξη. Το θύμα πέφτει στο πάτωμα και αγωνίζεται να σηκωθεί όρθιο, ενώ δύο αγόρια τρέχουν έξω από την αίθουσα.

Το θύμα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο (Pandit Bhagwat Dayal Sharma Post Graduate Institute) στην πόλη Rohtak.

Το περιστατικό έγινε στο Ινστιτούτο Βιομηχανικής Κατάρτισης στην πόλη Σόνιπατ (Sonipat) της βόρειας Ινδίας, στο οποίο φοιτούν μαθητές ηλικίας 16 ή 17 ετών,

Δύο φίλοι λέγεται ότι είχαν φέρει λαθραία ένα όπλο στο σχολείο, πριν γίνουν πυροβοληθεί ο μαθητής μπροστά σε δεκάδες μαθητές. Οι φωτογραφίες που ελήφθησαν μετά το συμβάν, δείχνουν αίμα στο πάτωμα της τάξης.

Ο Rahul Dev, αναπληρωτής επικεφαλής της αστυνομίας, δήλωσε ότι η έρευνα για τους ενόχους συνεχίζεται, ενώ περιέγραψε το περιστατικός ως εξής: «Τα βίντεο δείχνουν δύο αγόρια να πλησιάζουν το θύμα από πίσω, ο οποίος συνομιλούσε με άλλους μαθητές στην τάξη. Ένα από τα δύο αγόρια έβγαλε ένα πιστόλι από την τσάντα του και πυροβόλησε το θύμα στην πλάτη. Την ώρα που το θύμα έπεσε από το θρανίο όπου καθόταν, οι δύο κατηγορούμενοι έφυγαν από την τάξη».

Πηγή: Πρώτο Θέμα