Βαρνάβας Βαρνάβα: Έτσι θα κάψεις λίπος με λιγότερο κόπο

0
501

Ένα χρήσιμο οδηγό για το πως θα κάψουμε το λίπος, μας προσφέρει σήμερα ο γυμναστής Βαρνάβας Βαρνάβα (ιδιοκτήτης του OXYGEN Fitness studio & sports kids club στο Παραλίμνι ), τον οποίο αν ακολουθήσουμε και εφαρμόσουμε, θα δούμε τρομερά αποτελέσματα στο σώμα και την υγεία μας!

Για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα δεν χρειάζεται κόπος, αλλά τρόπος!

Διαβάστε το άρθρο του Βαρνάβα:

 

ΚΑΨΕ ΛΙΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ

Αρκετός κόσμος πιστέυει ότι σημασία στην προπόνηση έχει αποκλειστικά το πόσο συχνά πηγαίνει στο γυμναστήριο. Λάθος! Με τη σωστή, κατάλληλη προπόνηση θα καταφέρεις να κάψεις περισσότερο λίπος με λιγότερο κόπο. Θα το πετύχουμε εύκολα με τα παρακάτω :

  • Η αερόβια γυμναστική δέν πρέπει να ξεκινάει λίγους μήνες πρίν βγούμε στη παραλία.
  • Η προσπάθεια μας πρέπει να είναι μακροχρόνια και συνεχής έτσι ώστε τα αποτελέσματα στο σώμα μας να είναι μόνιμα και η φυσική μας κατάσταση να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα όλο το χρόνο.
  • Δουλεύω σωστά, το πρόγρμμα που ακολουθώ, η συχνότητα, η ταχύτητα , η ένταση αλλά και ο χρόνος προπόνησης πρέπει να είναι συγκεκριμένα και αυστηρά.

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΛΙΠΟΥΣ

Κάποιοι κάνουν το λάθος να συνδέσουν στο μυαλό τους την απώλεια βάρους με αυτή του λίπους. Δυστυχώς η ζυγαριά δεν φανερώνει και την πρόοδο που έχουμε πετύχει στο κάψιμο λίπους. Αυτό συμβαίνει γιατί με την αποβολή των υγρών και των ουσιών του οργανισμού μας μέσω της έκκρισης του ιδρώτα δεν καίγεται απαραίτητα και λίπος.

Άλλος ένας μύθος επίσης που πρέπει να αποφύγουμε είναι πως η σκλήρή και υπερβολική προπόνηση φέρνει γρηγορότερα αποτελέσματα ειδικά στους αρχάριους. Πολλές φορές η επιθυμία να αλλάξουμε το σώμα μας γρήγορα μπορεί να οδηγήσουμε το σώμα μας σε υπερβολές που μόνο αρνητικά θα μας φέρουν. Για να μπορέσουμε λοιπόν να μπούμε σε διαδικασία καύσης λίπους πρέπει να δουλέψουμε στοχευμένα ώστε να προσαρμόσουμε ομαλά το μεταβολισμό μας στο νέο τρόπο ζωής μας. Πάντα καλά είναι να συμβουλευόμαστε τακτικά απο τον γυμναστή μας.

ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΛΙΠΟΥΣ

Σίγουρες λύσεις στο συγκεκριμένο θέμα είναι : η προπόνηση μέτριας έντασης για μεγάλο χρονικό διάστημα, η διαλειμματική προπόνηση, η προπόνηση με βάρη, η λειτουργική άσκηση και τέλος και κυριότερο διατροφή. Απαιτούμενος χρόνος άσκησης θεωρούνται τα 20 εώς 45 λεπτά και εβδομάδα για αρχάριους και 4-5 για μέσους και προχωρημένους ασκούμενους.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Σημαντικό κομμάτι για χάσιμο λίπους. Διατροφή και άσκηση πάνε μαζί, αλλιώς δεν πρόκειται ποτέ να μεγιστοποιήσουμε την καύση λίπους στο γυμναστήριο, εάν δεν προσέχουμε το σώμα μας έξω από αυτό. Πρέπει να έχουμε κατά νου 5-6 γεύματα με μικρότερες μερίδες. Προτιμήστε ολικές τροφές, όχι στη ζάχαρη, αρκετό νερό, περισσότερες πρωτεΐνες, διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες, περισσότερες φυτικές ίνες, να έχετε γύρω σας υγιεινές τροφές, καλός ύπνος.

Δέν θέλουμε την δίαιτα, θέλουμε υγιεινή διατροφή

 Στοιχεία επικοινωνίας:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 99122813

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 1ΗΣ ΑΠΡΙΛIΟΥ 54 ΠΑΡΑΛIΜΝΙ

FACEBOOK: OXYGEN FITNESS STUDIO & SPORTS KIDS CLUB