Τζιωνής στο Goal: «Δεν περιστρέφονται τα πάντα γύρω από το χρήμα» (video)

0
227

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ:– Oxygen fitness studio & sports kids club στο Παραλίμνι με τον Βαρνάβα ΒαρνάβαΑμέσως μετά την επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας με τον Δημήτρη Χριστοφή, ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής μίλησε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας για την ευτυχή αυτή εξέλιξη για τον σύλλογο.

Αναλυτικά: «Είναι μία προσπάθεια που διήρκησε μερικές εβδομάδες. Θεωρώ πως η κατάληξη της θα έκανε ευτυχισμένους όλους τους Ομονοιάτες σε κάθε γωνιά της Κύπρου. Θεωρώ ότι ο Δημήτρης είναι παιδί της Ομόνοιας. Θα μείνει μαζί μας μέχρι το τέλος και αποδεικνύει με την πράξη του και της συμφωνίας με την οποία καταλήξαμε, ότι στο ποδόσφαιρο δεν περιστρέφονται τα πάντα γύρω από το χρήμα. Υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα για τα οποία αξίζει να δίνεις και αγάπη και δύναμη και πάθος», το αρχικό του σχόλιο.

Και πρόσθεσε αν αποτελεί κερδισμένο στοίχημα η παραμονή του Χριστοφή μετά και την πρόσληψη του Πάμπου Χριστοδούλου: «Δεν θεωρώ ότι πρόκειται περί στοιχήματος, είναι μετά από συνεννόηση του Διοικητικού Συμβουλίου και με τον προπονητή που επιθυμούσε την παραμονή του ποδοσφαιριστή, Είναι μια κατάληξη στην οποία στοχεύσαμε και τα καταφέραμε. Η προσπάθεια θα είναι συνεχής, θα δουλέψουμε μέρα-νύχτα για να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς, για την Ομόνοια και τον κόσμο της».