Η θέση της ιδιοκτήτριας του καταλύματος στον Πρωταρά για τον σάλο που δημιουργήθηκε

0
20131

Του Μιχάλη Αντωνίου

Μεγάλος σάλος έχει δημιουργηθεί με το δημοσίευμα ότι παραχωρήθηκε λερωμένο δωμάτιο σε κατάλυμα στο Πρωταρά, σε γυναίκα, η οποία όπως υποστηρίζει η ίδια το καθάρισε μόνη της πριν απο την διαμονή της.

Ωστόσο το Ν.Α θέλωντας να ξεκαθαρίσει το τι ακριβώς συνέβη, επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια του καταλύματος στον Πρωταρά και μας εξήγησε πως άκριβως έγιναν τα πράγματα.

 

Με την σειρά μου και εγώ να πω τα γεγονότα από την δική μας πλευρά. Η συγκεκριμένη γυναίκα που έμεινε σε αυτό το δωμάτιο είχε φέρει μαζί της το καθαριστικό. Αυτό νομίζω λέει αρκετά. Ο καθένας μας μπορεί να έχει τα θέματα του και είναι σεβαστό. Εμείς προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε το κόσμο όσο πιο καλά γίνετε. Το δωμάτιο είχε καθαριστεί και τις δύο μέρες και όχι από ξένες καθαρίστριες όπως έχει προαναφερθεί. Με πήρε τηλέφωνο η ωρα 12 το βράδυ και μου είπε το γεγονός. Εγώ προσφέρθηκα η ίδια να πάω να της το καθαρίσω εκείνη την ώρα αλλά δεν το δέχθηκε και δεν σταμάτησε να μου φωνάζει. Της μίλησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα αλλά η συμπεριφορά της είχε ξεφύγει αρκετά. Ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι όταν μου είπε συγκεκριμένα “να μεν σου γίνουν χαραμι τα λεφτά που σου έδωσα”. Συγνώμη αλλά είμαστε και εμείς άνθρωποι και προσπαθούμε να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας χωρίς να μας μείωνουν την αξιοπρέπεια. 

 Κανένας δεν είπε της κυρίας “σιγά ένα λιμπουράκι είναι” αντιθέτως προσφερθήκαμε να της το καθαρίσουμε την ίδια ώρα. Πως είναι δυνατό την Παρασκευή το πρωί που είχε ήδη καθαριστεί το δωμάτιο να ισχυρίζεται πως το καθάρισε η ίδια και να μην βρέθηκε “η πατάτα” και να ξανακαθαρίζετε το δωμάτιο το Σάββατο το πρωί και πάλι να μην βρεθεί  η πατάτα και ξαφνικά η ώρα 12 το βράδυ του Σαββάτου να εμφανίζετε μια πατάτα από το πουθενά. Όσο για την ώρα πολύ ευχαρίστως να βοηθήσουμε τον πελάτη μας ότι ώρα θέλει αλλά με τον ανάλογο σεβασμό. Εόμαστε και εμείς άνθρωποι μην το ξεχνάμε. Είμαστε 28 χρόνια στο χώρο και παράπονα για την καθαριότητα δεν είχαμε πάρει προσωπικά. Αν κάποιος είχε παράπονο θα ήταν προτιμότερο να μας το πει έτσι ώστε να μας βοηθήσει να καλυτερέψουμε το παράρτημα μας.

Σημειώνεται ότι η ιδιοκτήτρια προσφέρθηκε να καθαρίσει το δωμάτιο η ίδια,  αν και ήταν περασμένες 12 τα μεσάνυχτα ωστόσο βρισκόταν εκτός επαρχίας και ενημέρωσε την παραπονούμενη θα χρειαζόταν περίπου 40 λεπτά.

Την επόμενη ημέρα όταν πήγαν να ελέγξουν η πατάτα εξαφανίστηκε!

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως το εν λίγω ξενοδοχείο είναι απο τα καλύτερα στο Πρωταρά και δεν έχει αναφερθεί ποτέ κάποιο παράπονο σχετικά με την καθαριότητα