ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ Αγ. Νάπας: Φωνές από συγγενείς και κλάματα

0
855
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Ό,τι θές για το σχολείο θα το βρείς στο SUPER ACTION – Πατήστε ΕΔΩ και δείτε!
Τεράστιο το ενδιαφέρον για την απόφαση του Κακουργιοδικείου Λάρνακας-Αμμοχώστου (08/09) σε σχέση με την υπόθεση του τετραπλού φονικού της Αγίας Νάπας και τους δυο… εναπομείναντες κατηγορούμενους, Ντέγιαν Λόι και Παναγιώτη Πένταυκα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Της Μαρινέλλας Παναγιώτου από την ιστοσελίδα tothemaonline.com

Πριν από την έναρξη της διαδικασίας (άρχισε γύρω στις 09:35), υπήρξε… μικρής ισχύος ένταση. Κι αυτό γιατί συγγενείς του άτυχου ζεύγους, του Ηλία και της Σκεύης Χατζηευθυμίου που βρήκαν τραγικό θάνατο από τα πυρά των εκτελεστών, φώναζαν ότι δεν υπήρχε χώρος να καθίσουν για να παρακολουθήσουν την διαδικασία.

Την ίδια στιγμή μια γυναίκα, συγγενής του ζεύγους που βρήκε τραγικό θάνατο, ήταν έντονα φορτισμένη συναισθηματικά και έκλαιγε.

Οι αστυνομικοί που είναι σε εντεταλμένο καθήκον άρχισαν να απομακρύνουν κόσμο από την αίθουσα, που δεν είχε άμεση σχέση με τα θύματα, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα.

Τα μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας ήταν εμφανή από νωρίς, ενώ σχολιάστηκε και το γεγονός ότι το ελικόπτερο της δύναμης επιτηρούσε από αέρος τους γύρω χώρους του δικαστηρίου.