“Τα Κοκκινοχώρια δίνουν σύνθημα νίκης” – Ο Αναστασιάδης στο Παραλίμνι (Ρεπορτάζ/Φωτορεπορτάζ Ν.Α)

0
2590
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Η πολυετής και συνεχής επιτυχημένη πορεία του καταστήματος FORSOS ENTERPRISES στο Παραλίμνι (από το 1967!) το βοηθά να γνωρίζει πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών και να προσφέρει το καλύτερο
Πέραν των 1.500 ατόμων παρευρέθηκαν στην πανεπαρχιακή συγκέντρωση Αμμοχώστου, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Laxia”  στο Παραλίμνι, όπου ο πρόεδρος Αναστασιάδης έδωσε το σύνθημα νίκης στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις 28 Ιανουαρίου.

Ρεπορτάζ: Σταύρος Πιερουλλή – Επιμέλεια κειμένου: Λευτέρης Ττάκκας

Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νέοφύτου, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “τα Κοκκινοχώρια δίνουν το σύνθημα νίκης”.

“Στην επ. Αμμοχώστου” συνέχισε “έχουν γίνει σπουδαία έργα, και υπάρχουν κι άλλα υπό εξέλιξη, όπως οι Μαρίνες σε Αγία Νάπα και Παραλίμνι”.

ΠτΔ: Κανείς δεν πίστευε ότι θα βγούμε από την κρίση

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος ανέφερε αρχικά ότι “κανείς δεν πίστευε ότι θα βγούμε από την κρίση. Νιώθω περήφανος για την χώρα μου, μπορούμε να τα καταφέρουμε” ενώ στη συνέχεια αναφερόμενος στο Κυπριακό τόνισε ότι “γνωρίζω ποια είναι τα όρια της αξιοπρέπειας για να καταλήξουμε σε μια λύση του Κυπριακού”.

“Οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν ψηλή τάση προς εμάς. Έκκληση μου είναι να μην ακολουθήσουμε τακτικές πριμοδότησης του αδυνάτου, δηλαδή του κ.Μαλά (όπως λενε οι δημοσκοπήσεις). Σκοπός είναι να στείλουμε ισχυρό μήνυμα για τη δεύτερη Κυριακή.
Έχουμε ακόμα 13 μέρες για να συνεχίσουμε με ένταση.”