Τα έκανε όλα… Από κλοπή βαν, καταστροφή αυτοκινήτων μέχρι και διάρρηξη βενζινάδικου!

0
97

Υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, εμπρησμού και διάρρηξης πρατηρίου βενζίνης διερευνά η Αστυνομία 

Συγκεκριμένο πρόσωπο που είχε ενοικιάσει αυτοκίνητο στη Λεμεσό, και φέρεται σύμφωνα με την Αστυνομία να εμπλέκεται σε κλοπή βαν από τη Λάρνακα και στη συνέχεια σε εμπρησμό του, σε διάρρηξη πρατηρίου στο Τραχώνι και σε κακόβουλες ζημιές σε 9 αυτοκίνητα στη Λάρνακα, διερευνά η Αστυνομία.

Στις 11:30 το βράδυ της 9ης Ιανουαρίου, η Αστυνομία στη Λάρνακα καταδίωξε όχημα ενοικίασης στο οποίο επέβαιναν 4 με 5 πρόσωπα. Το όχημα κατάφερε να διαφύγει κι εντοπίστηκε στη συνέχεια σταθμευμένο με ανοιχτές τις πόρτες, σε σημείο της πόλης, έχοντας κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Στις 6:22 χθες το πρωί στα Πολεμίδια, βαν αξίας 1000 ευρώ εντοπίστηκε να φλέγεται και διαπιστώθηκε ότι το βαν είχε κλαπεί από τη Λάρνακα, και ότι πριν κλαπεί ήταν σταθμευμένο κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε εγκαταλειμμένο το όχημα ενοικίασης.

Πριν κλαπεί το βαν κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης είχε καταγράψει διάρρηξη και κλοπή τσιγάρων σε πρατήριο στο Τραχώνι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο χώρο απ’ όπου είχε κλαπεί το βαν είχαν σημειωθεί κακόβουλες ζημιές σε 9 αυτοκίνητα. Η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο να σχετίζεται με όλα αυτά τα αδικήματα που έχουν αναφερθεί.