Τα Χριστούγεννα στη Σωτήρα μετά ΘΟΚ – COCK εποχή (Της Ζαφείρως Αναστασίου)

0
2525
Διαφήμιση:

SNOB BOUTIQUE: Ρούχα με άποψη και στυλ για καθε μοντέρνα γυναίκα – Δείτε ΕΔΩ τη νέα συλλογή SNOB*. Για περισσότερα, επισκεφθείτε τη μπουτικ SNOB* Λεωφόρος Ελευθερίας 30Β Δερυνεια
 

*Της Ζαφείρως Αναστασίου/zafeirenia.com – Eπίσημη συνεργάτιδα του Ν.Α

Παρασκευή πρωί και κάνω διάδρομο όταν μου έρχεται η ιδέα για το άρθρο. Ξεκινώ να σημειώνω στο κινητό μου και γελάω μόνη μου με την έμπνευση που φαίνεται να έχω πρωί πρωί. Ευτυχώς, δεν υπάρχει κανείς γύρω για να με παρεξηγήσει έτσι συνεχίζω κανονικά. Το απόγευμα προέκυψε αυτό…

Ένα θέατρο ήταν η αφορμή να ζήσουμε το θέατρο του παραλόγου στη Σωτήρα τις τελευταίες μέρες. Βέβαια, ουδέν κακό αμιγές καλού… Ας πούμε, όποιος/α δεν ήξερε ότι υπήρχε η Σωτήρα πας το χάρτη τωρά ΣΙΟΥΡΑ έμαθεν την!!

Χωρίς να παίρνουμε θέση, και χωρίς να μπορούμε να κρίνουμε ακόμη το σωστό ή το λάθος (δεν είναι και δουλειά μας άλλωστε). Εμείς, ως γνωστόν είμαστε υπέρ χρόνια τώρα του χιούμορ! Γι’ αυτό, όποια κι αν είναι η καταγωγή σας, εάν σας έφαεν η σοβαροφάνεια ΜΗΝ μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο!

Στη Χριστουγεννιάτικη Σωτήρα μετά ΘΟΚ-COCK εποχή λοιπόν…

Θα πηγαίνουμε σε παραστάσεις ΜΟΝΟ του Νικολάκη που ως γνωστόν είναι σταθερή αξία και έχουν παράλληλα και εκπαιδευτικό χαρακτήρα!

ο νικολακης

Θα φάμε μελομακάρονα και κουραμπιέδες και ΔΕΝ θα κοιτάξουμε καν τα κοκ! ΚΑΝ!! Ούτε βλέμμα!!!

κοκ

Θα βλέπουμε ταινίες αγνού περιεχομένου. ΑΓΝΟΥ το τονίζω αυτό!! Τατουάζ και λα-μπρούσκο κομμένα!! Άτε να σας να δω α!! Που μου θέλετε φιλιά τζαι αγάπες και σεξάκια! ΝΗ-ΣΤΕΙ-ΑΝ!! Ολόχρονα!! Home Alone εν τζαι πολύν σας!! Προκομμένα πράματα. Στο δρόμο που χάραξε ο Ποποτας! Τάξις και ηθική!!

home alone2

Υπάρχουν βλέψεις το κολοκάσι να λέγεται σκέτον “κάσι” για ευνόητους λόγους όπως καταλαβαίνετε. Εξάλλου το κάσι είναι και πιο catchy και πιο international ρε παιδί μου!! “Would you like some kasi with your shiros..??”

Το Ρούντολφ το ελαφάκι κομμένο μετά από απόφαση του Κοινοβουλίου… #keratas Εξάλλου προκαλεί και ξεχωρίζει με την κόκκινη μυτούλα! Τι θέλει να μας πει δηλαδή;;;

ρουντολφ

Τα γκι κομμένα επίσης!!! Να περπατάτε τζαι να φιλιέστε;;;; WHAT…?????? NOOOOO!!!!

what

Με το νου τα γκλίτερ τώρα τις γιορτές!! Υπάρχει κίνδυνος να περάσουν λανθασμένα μηνύματα!

Τα λαμπάκια επιπρόσθετα! Είναι προκλητικά, καταναλώνουν άσκοπα ρεύμα, είναι μια κοπήν ριάλια και γενικώς λαμπυρίζουν!!!

Άσε το λικέρ και προτίμησε κάτι πιο μάτσιο όπως ζιβανία ον δε ροκς!

Απαγορεύεται να μαθεύκεις γιατί τζαμέ που μπορεί να θέλεις να πεις ΣΟΚ να πεις ΘΟΚ και να σε αφορήσουν μετά! (Έτω το πολύ πολύ να σε πέψουν Δερύνεια…)

Κομμένες, επαναλαμβάνω ΚΟΜΜΕΝΕΣ οι λουκανικόπιττες! Σκέτον γαλατούι θα πίνεις το πρωί! (Θα βάλουμε κάμερες στους φούρνους..! Τζαι τους 3!!!)

loukanikopita

Αν πάρουμε πρέφα ότι επίετε σινεμά και είδατε κάτι εκτός από Frozen, Αριστόγατες, ή έστω 101 σκυλάκια Δαλματίας, ο Πιερουλής θα σταματήσει να κλαδεύει τα δεντράκια σας!!!

Φράσεις όπως “Το πουλίν επέτασεν” ή “Πουλί, Παιδεία, Ελευθερία” κομμένες!!

Άσματα όπως “Γέλα πουλί μου, γέλα…” “Το πουλάκι τσίου” και “Το παπάκι πάει στη ρεματιά” επίσης!!!

Ξεχάστε τους παστουρμάες!! Για να μην μας πείτε και οπισθοδρομικούς μιξ (σουβλάκια – σεφταλιές) δικαιούστε!

Μην διανοηθείτε να αποκαλέσετε την κοπέλα σας “πέρτικα μου” ή “πεζούνα μου”. Παραμείνετε στα απλά όπως αγάπη μου, μωρό μου, ντοματούλα μου…

Δε βάζω φιλάκια μπας και θεωρηθεί προκλητικό το άρθρο.

Αναλογίζομαι πως άμα ξεσηκωνόμασταν τόσο για ένα θέατρο όσο κάθε φορά για να τα ‘χώσουμε’ στους παιδεραστές, στους βιαστές, σε εκείνους που χτυπάνε τις γυναίκες τους, ίσως να είχαμε μια καλύτερη κοινωνία. Γιατί ποτέ δεν ήταν οι ομοφυλόφιλοι το πρόβλημα μας. Όμως μιλήσατε για αγάπη ενώ μας χτυπήσατε αλύπητα με τόσο μίσος… Και ξέρεις ποιος είναι ο καλύτερος πόλεμος; Εκείνος που σε φτύνουν και εσύ τους “χτυπάς” με αγάπη. Και χιούμορ! ?

Όλοι εσείς που μας διασύρατε κάντε ένα rewind και θυμηθείτε πως “ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέ το…”

Και λάθος να έκαναν, είναι το χωριό μας και το αγαπάμε.. Δεν εγκαταλείπεις το πλοίο σου στα δύσκολα έτσι;;

Καλές γιορτές σε όλους & όλες πάντα με αγάπη!!

ΥΣ. Κι όλοι εσείς στα ΜΜΕ πρέπει να νιώσατε πολύ έντονα τον ορισμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όταν εκφράζατε την high class άποψη σας περί αγάπης απέναντι στα αμόρφωτα παιδιά των πατατάρηδων. Ναι… Μάλλον κάπως έτσι είναι η αγάπη…

ΥΣ2. Τη Δευτέρα είχα μάθημα και το θέμα παραδόξως ήταν η επικοινωνία και οι ανθρώπινες σχέσεις. Με τα κορίτσια μου έπεσε κι αυτό στο συζήτηση, δηλαδή ο ρατσισμός. Τους είπα ότι μάλιστα πως πριν από λίγο καιρό, οι φίλες μου ήρθαν από Αγγλία και ένιωσα απέραντη χαρά που τις είδα! Οι φίλες μου είναι Μουσουλμάνες. Προς όλους εσάς τους “τέλειους” που μας αποκαλέσατε ρατσιστές…