Σύζυγοι αναζητούν άλλους άντρες για τις γυναίκες τους στην Κύπρο

0
1130

Η ερωτική μόδα που έφτασε στην Κύπρο: Σύζυγοι αναζητούν άλλους άντρες για τις γυναίκες τους με αγγελίες

Σε παγκόσμια ερωτική μόδα πάει να εξελιχθεί το cuckolding αλλά και το swinging  μεταξύ ζευγαριών γεγονός που δεν αφήνει τους συμπατριώτες μας… ασυγκίνητους.

ΘΕΜΑ:Του Αντρέα Πολυκάρπου/Offsite.com.cy

Στο διαδίκτυο υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεκάδες σελίδες στις οποίες ζευγάρια αναρτούν φωτογραφίες τους αναζητώντας την εμπειρία του cuckolding και παρέχοντας όλα τα στοιχεία τους ούτως ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος ή ενδιαφερόμενη να μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με αυτούς.

Τα πάντα γίνονται με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο προσώπων του ζευγαριού ενώ ένας εκ των δύο παραμένει πάντα «αδρανής»…

Τι είναι το cuckolding

Το cuckolding είναι η ακόμα πιο extreme εκδοχή της ανταλλαγής ζευγαριών αφού αποτελεί την  πράξη κατά την οποία ένας άντρας (σύζυγος ή σύντροφος) επιθυμεί να  παρακολουθεί τη σύζυγο ή τη σύντροφό του να ερωτοτροπεί με έναν άλλον άντρα, χωρίς τη δική του παραμικρή συμμετοχή!

Σύμφωνα με το Δρ. Θάνο Ασκητή (όπως παραθέτει στην ιστοσελίδα του): Το Cuckolding… είναι το νέο trendy φετίχ της εποχής! Συγκεκριμένα, οι όροι «cuckold porn” είναι δεύτεροι στην αναζήτηση όροι σε σελίδες πορνό, ανάμεσα σε εκατομμύρια αναζητήσεις, μετά το «youth” (νέοι). Μπορεί η φετιχιστική του πρακτική να είναι πολύ πρόσφατη, σαν όρος όμως υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, κατά ακρίβεια από το 1562, και αναφέρεται στον άντρα της μοιχούς… που αγνοεί την απιστία. Αργότερα ο όρος χρησιμοποιήθηκε ως εξευτελιστικό επίθετο προς τον άντρα που η γυναίκα του γεννούσε παιδί άλλου άντρα. Κάπου εκεί έγινε και ο πρώτος συσχετισμός μεταξύ cuckolding και εξευτελισμού, που ισχύει μέχρι σήμερα.

Το μοντέρνο cuckolding περιγράφει έναν άντρα που παρακολουθεί την γυναίκα του να εμπλέκεται σεξουαλικά με άλλον άντρα, κατά προτίμηση νεότερο και ωραιότερο από τον ίδιο, χωρίς ο ίδιος να έχει την παραμικρή ανάμιξη. Η φετιχιστική πρακτική του cuckolding συνδέεται με τον εξευτελισμό του άνδρα και την σεξουαλική ικανοποίηση που παίρνει μέσα από αυτό. Μέρος του σεξουαλικού παιχνιδιού είναι και η συζήτηση ως προς το μέγεθος του πέους του σεξουαλικού συντρόφου. Μια έντονη σύγκριση μέσα από την οποία η γυναίκα τονίζει στον σύζυγό της ότι είναι ανίκανος να την ικανοποιήσει στον βαθμό που το καταφέρνει ο άλλος άντρας.

Το cuckolding σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπερδεύεται με το swinging ή την ελεύθερη παράλληλη ρομαντική σχέση. Στο cuckolding, ο άντρας θέλει την γυναίκα του «αφοσιωμένη» μόνο σε αυτόν! Μπορεί αυτή να ικανοποιείται από άλλο άντρα, ως μέρος του σεξουαλικού τους παιχνιδιού, αλλά δεν μπορεί να εμπλακεί συναισθηματικά μαζί του.

Και στην Κύπρο

Το cuckolding φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο τα τελευταία χρόνια και έφτασε και στην Κύπρο.. Μάλιστα η αναζήτηση τρίτου πρόσωπου γίνεται ελεύθερα μέσα στους απρόσωπους «δρόμους» του διαδικτύου…