Αμμόχωστος: Συνελήφθη 44χρονος για τις διαρρήξεις – Υπό οκταήμερη κράτηση!

0
344
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

SUPER ACTION:Κοντά σας για περισσότερο από 23 χρόνια, με πλούσια συλλογή σε παιχνίδια,βρεφικά είδη, αθλητικό ρουχισμό και εξοπλισμό,είδη ψαρέματος/κατασκήνωσης/κατάδυσης επώνυμων μάρκων αλλά και εισαγωγής για όλα τα γούστα!
Η αστυνομία συνέλαβε 44χρονο Ρουμάνο για τις υποθέσεις διαρρήξεων στην επαρχία Αμμοχώστου, για τις οποίες το Ν.Α σας ενημέρωσε από χθες.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των ωρών 07:30 και 09:10 το πρωί της Τρίτης, σημειώθηκε διάρρηξη σε οικία στη Δερύνεια. Από την οικία κλάπηκαν χρυσαφικά συνολικής αξίας €4.400 περίπου.

Επίσης, στις 9:10 περίπου το πρωί της ίδιας μέρας, 35χρονος που διαμένει στην οδό Σπύρου Κυπριανού στη Σωτήρα καθώς βρισκόταν στο σπίτι του, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άκουσε άγνωστο να κτυπάει επανειλημμένα το κουδούνι τις πόρτας εισόδου. Στη συνέχεια αντιλήφθηκε  δύο πρόσωπα που προσπαθούσαν να παραβιάσουν την πόρτα του γκαράζ.

Ο ιδιοκτήτης της οικίας καταδίωξε τα δύο άτομα, τα οποία έτρεξαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο χρυσού χρώματος, τα στοιχεία του οποίου έδωσε στην Αστυνομία.

Μετά την καταγγελία κινητοποιήθηκαν οι Υπηρεσίες Κοινοτικής Αστυνόμευσης της επαρχίας Αμμοχώστου αλλά και τα μέλη του Θεσμού του Παρατηρητή της Γειτονιάς των Δήμων και Κοινοτήτων, όπου μέσω γραπτών μηνυμάτων ενημερώθηκαν για το περιστατικό αλλά και για τα στοιχεία του αυτοκινήτου των υπόπτων.

Το βράδυ της Τετάρτης, συνελήφθη στη Λευκωσία από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας άντρας ηλικίας 44 χρόνων από τη Ρουμανία, ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Ο ύποπτος παραδόθηκε και κρατείται στο ΤΑΕ Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, ενώ ανακρινόμενος κατονόμασε δεύτερο πρόσωπο, ομοεθνή του ηλικίας 40 χρόνων ως συνεργό του.

Εναντίον του εκδόθηκε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.