Στο Βέλγιο σήμερα ο Κάστανος για να υπογράψει

0
345

 

Όπως έχετε διαβάσει σε προηγούμενο κείμενο του Ν.Α, ο Γρηγόρης Κάστανος συμφώνησε με όλα με την Βελγική ομάδα Ζούλτε Βάρεγκεμ και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα φοράει τη φανέλα της.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί, ο παίκτης αναμένεται να μεταβεί σήμερα το μεσημέρι στο Βέλγιο με τον μάνατζερ του, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου, με τη μορφή δανεισμού. Η Γιουβέντους στην οποία ανήκει ο Κάστανος, τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του Βάρεγκεμ. Η εξέλιξη αυτή ικανοποίησε πλήρως τους ανθρώπους της Ιταλικής ομάδας, καθώς πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του 18χρονου επιτελικού μέσου και με αυτή την μεταγραφή θεωρούν ότι θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του ούτως ώστε να επιστρέψει του χρόνου στο Τορίνο με περισσότερες εμπειρίες και έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα.

Άλλωστε ο παίκτης έχει μπει για τα καλά στα… μπλοκάκια των σκάουτερ των μεγαλύτερων ομάδων, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια τον παρακολουθούν στενά, αφού είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα -της γενιάς του- στην Ευρώπη! Κάτι που σημαίνει ότι με μια καλή σεζόν, ανεβάζει κι άλλο την χρηματιστηριακή του αξία.

Παρακολουθούμε την υπόθεση και θα σας ενημερώσουμε για ό,τι νεότερο!

Λευτέρης Ττάκκας