Στην Αγία Νάπα ο μεγάλος τελικός τοξοβολίας

0
479

 Στο Λιμανάκι της Αγίας Νάπας θα διεξαχθούν το Σάββατο 4 Νοεμβρίου ο μεγάλος τελικός και η Τελετή Λήξης του Μεσογειακού Κυπέλλου Τοξοβολίας “Αφροδίτη”, το οποίο Κύπελλο διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Επαρχία Αμμοχώστου και συγκεκριμένα στο Φρέναρος και στην Αγία Νάπα από τις 2 μέχρι τις 4 Νοεμβρίου.

 

Οι τελικοί αγώνες του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν από τις 2.30μ.μ-5.00μ.μ ενώ η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί στις 5.30μ.μ και θα περιλαμβάνει χαιρετισμούς, βραβεύσεις αθλητών και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Σημειώνεται ότι η τελετή έναρξης και λήξης και οι αγώνες, στους οποίους θα λάβουν μέρος πέραν των 150 ατόμων συμπεριλαμβανομένων αθλητών, προπονητών, παραγόντων, κριτών εθελοντών από αρκετές χώρες της Ευρώπης, θα πραγματοποιηθούν στο Φρέναρος και στην Αγία Νάπα και θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κ. Μάριος Σκαρζέλλας, παράγοντες του Αθλητισμού, Δήμαρχοι της περιοχής ανάμεσά τους και ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος, ο οποίος θα χαιρετίσει την τελετή έναρξης και λήξης καθώς και άλλοι επίσημοι.