Σπουδαίες διακρίσεις για δύο παιδιά από τη Σωτήρα στο TAEKWONDO

0
2458

Σπουδαίες διακρίσεις πέτυχαν σε παγκύπριους αλλά και διεθνείς αγώνες Taekwondo, δύο παιδιά από τη Σωτήρα.
Πρόκειται για τη Σοφία Αντωνίου η οποία…σάρωσε τα πάντα στους παγκύπριους αγώνες στην κατηγρία +58 του 2005 γέννημα, καθώς ήρθε 1η. Η επιτυχία της ωστόσο δεν περιορίστηκε εκεί, αφού πριν από λίγους μήνες κατέλαβε την τρίτη θέση στους διεθνείς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στη Λεμεσό!
Το άλλο παιδί είναι ο Φλωρέντιος Μολέσκης, ο οποίος κατετάγη 3ος στους διεθνείς αγώνες της Λεμεσού στην κατηγορία κάτω των 39 κιλών!
Να τονίσουμε ότι οι πιο πάνω επιτυχίες, είναι αποτέλεσμα (μόλις!) 6 μηνών προπονήσεων με τον προπονητή Χάρη Γκολφινόπουλο,  ο οποίος μετρά κι άλλες διακρίσεις με τους μαθητές του.
Το γεγονός αυτό από μόνο του, πιστοποιεί την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τον Χάρη, ο οποίος, να πούμε, βλέποντας την μεγάλη ανταπόκριση αλλά και τη ζήτηση που υπήρχε από τον κόσμο, όταν ακόμα ήταν μόνο στο Φρέναρος, επεκτάθηκε και στο Παραλίμνι, στο γυμναστήριο της Δέσπως και της Τζούλιας Οικονόμου απέναντι από τους φούρνους του Αγίου Κωνσταντίνου. Τώρα δηλαδή ο ίδιος διατηρεί δύο σχολές. Μία στο Φρέναρος και μία στο Παραλίμνι.
ΤΗΛ:99229580

 

Πατήστε ΕΔΩ και μπείτε στο Facebook του Taekwondo Golfinopoulos