Σκυλάκι “έφαγε” 15 σφαίρες, έζησε και τώρα ζητά σπίτι

0
915
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:
Στο Pet Galaxy (By Tasos Kefalas) στο Παραλίμνι θα βρείτε τα ΠΑΝΤΑ: Τροφές, πολλά αξεσουάρ, και ό,τι άλλο επιθυμείτε από τις καλύτερες εταιρείεςΜια συγκινητική ιστορία κρύβει η σωτηρία ενός σκύλου στην Κρήτη. 

Η Φανουρία πριν ένα χρόνο, την ημέρα του Αγίου Φανουρίου, βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη, ύστερα από 15 πυροβολισμούς που είχε δεχθεί. Ο ασυνείδητος, αφού την πυροβόλησε, την εγκατέλειψε σε ερημική περιοχή.

«Ήταν ακίνητη και περίμενε το θάνατο της. Κατάφερα και την σήκωσα, δεν έφερε καμία αντίσταση. Ήταν σαν να περίμενε κάποιον να τη σώσει. Την είχαν πυροβολήσει στο πρόσωπο, στο μάτι, στο λαιμό… Μια σφαίρα είχε διαμελίσει 14 οστά και προτάθηκε ακρωτηριασμός».

Όμως, ο  φύλακας  – άγγελος της Φανουρίας, η Άρια Αθανασάκη, είχε βάλει σκοπό να σώσει τη σκυλίτσα. Έτσι, ταξίδεψε μαζί της μέχρι την Αθήνα, για να υποβληθεί σε ένα δύσκολο και δαπανηρό χειρουργείο, που στέφθηκε με επιτυχία.

«Την πήγα σε έναν εξειδικευμένο γιατρό. Με βοήθησαν πάρα πολύ οι φίλοι, γιατί ήταν πανάκριβο το χειρουργείο!».

Το σκυλάκι σήμερα, μετά την περιπέτεια που έζησε, αναζητά τη δική της οικογένεια.

«Το σκυλί αυτό έχει περάσει πάρα πολλά και πρέπει να βρει το δικό της σπίτι. Είναι πάρα πολύ φιλική, ιδιαίτερα κοινωνική και αγαπητή. Αν θέλουν έναν φύλακα, να επικοινωνήσουν μαζί μου. Είναι εμβολισμένη και στειρωμένη».

Όσο κι αν η ιστορία την μικρής σκυλίτσας προκαλεί θλίψη, δίνει και ένα μάθημα αισιοδοξίας: όσο υπάρχουν ευαίσθητοι άνθρωποι, υπάρχει και ελπίδα για όλα τα πλάσματα της γης!