Σκάνδαλο στο Survivor! Η Μελίνα το έσκασε, έφαγε και μίλησε με δικούς της!

0
552

Το παρασκήνιο και όλα όσα κρύβονται πίσω από την αλλαγή παραλίας των Μαχητών. Γιατί όχι… δεν άλλαξαν τυχαία, ούτε κινδύνευαν από παλίρροια. Τι συνέβη όμως και αναγκάστηκαν να τους αλλάξουν χώρο;

Όπως έκανε γνωστό ο Σάκης Τανιμανίδης, οι Μαχητές άλλαξαν παραλία πήγαν σε μία καλύτερη για να μένουν τις ώρες που είναι εκτός αγωνίσματος και αυτό συνέβη επειδή, όπως ανακοινώθηκε κινδύνευαν από τις περίεργες αναταραχές της θάλασσας.

Ο λόγος ;όμως όπως όλα δείχνουν είναι διαφορετικός!

Μια παίκτρια από την ομάδα των Μαχητών το έσκασε από την παραλία και επικοινώνησε κυρφά με την οικογένεια της σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο φως της δημοσιότητας!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Youweekly.gr, το οποίο αναφέρει πως το επιβεβαίωσε από 2 διαφορετικές πηγές, το συγκεκριμένο παρασκήνιο δεν το έδειξαν ούτε θα το δείξουν ποτέ οι κάμερες.

“Παίκτρια των Μαχητών σύμφωνα με πληροφορίες του το έσκασε από την καλύβα με αποτέλεσμα να την ψάχνει ένα ολόκληρο βράδυ η παραγωγή” αναφέρει το δημοσίευμα ενώ υποστηρίζει πως οι Μαχητές δεν άλλαξαν παραλία εξαιτίας της θάλασσας, άλλαξαν παραλία για την κλοπή των φαγητών.

“Όλα ξεκίνησαν με ένα απλό περιτύλιγμα μπισκότων που βρήκαν στην παραλία πίσω από την καλύβα. Το συγκεκριμένο πακέτο με μπισκότα δεν άνηκε σε κάποιο από τα έπαθλα επομένως ή κάποιος τους το έφερε από έξω ή το έκλεψαν εκείνοι! Έτσι άρχισαν να ψάχνουν!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Μελίνα, η παίκτρια των Μαχητών είχε εξαφανιστεί 1 ολόκληρο βράδυ από την παραλία με αποτέλεσα να έχει σηκωθεί όλη η παραγωγή να την ψάχνει. Η συγκεκριμένη παίκτρια επικοινώνησε μέσα από τα social media άλλου ανθρώπου, με την οικογένεια της και συγκεκριμένα με ένα πολύ στενό της πρόσωπο… το οποίο την ενημέρωσε πλήρως για τα σχόλια που γίνονται στην Ελλάδα αλλά και το πως είναι οι φίλοι και οι δικοί της άνθρωποι.

Μετά από αυτή την παρακολούθηση που έκανε η παραγωγή στην Μελίνα και έκανε αντιληπτά τα μηνύματα και την επικοινωνία που είχε με την Ελλάδα η συγκεκριμένη, την ανάγκασαν να τους πει ποιος τους προμήθευε φαγητό. Μετά από πιέσεις αναγκάστηκε να αποκαλύψει ότι… εκείνη και ο Ηλίας μαζί, είχα βρει έναν ντόπιο ο οποίος κάθε μέρα τους έδινε δύο μερίδες φαγητό!

Όπως καταλαβαίνετε η εξέλιξη αυτή γύρισε εις βάρος της Μελίνας όμως… η παραγωγή δεν μπόρεσε να την διώξει γι’αυτό καθώς… θα αμφισβητούνταν η εγκυρότητα του ριάλιτι. Στο γεγονός δηλαδή ότι δεν τρώνε ή ότι δεν έχουν επικοινωνία.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν να της δώσουν μία τελευταία ευκαιρία και τους άλλαξαν παραλία για να κόψουν τις επικοινωνίες και τον τρόπο να βγαίνει εκτός παραλίας. 

Η Μελίνα ενημερώθηκε ακριβώς για την εικόνα του κόσμου προς εκείνη…Η επικοινωνία της με το συγκεκριμένο πρόσωπο στην Ελλάδα έγινε γνωστή, η παραγωγή συνειδητοποίησε ότι όλο αυτό το διάστημα έτρωγε κρυφά κρυφά ένα κανονικό γεύμα και ως “τιμωρία” αποκάλυψαν την συμπεριφορά της και στους συμπαίκτες της, οι οποίοι γι’αυτό της γύρισαν την πλάτη” αναφέρει συγκεκριμένα το δημοσίευμα!

Την ίδια ώρα, σε προηγούμενο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για ένα περιστατικό που είχε συμβεί με τον Νικόλα Αγόρου και τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο, όπου η Ροδάνθη τους είχε κάνει τσακωτούς να τρώνε κρυφά στο δάσος.

Το γεγονός λοιπόν, ότι οι Μαχητές είχαν βρει τρόπο να προμηθεύονται τροφές, έστω και σε πολύ μικρή ποσότητα, ήταν παράβαση των κανόνων του Survivor και έτσι, μετά από πολλές προειδοποιήσεις αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα για να σταματήσει αυτό.

Πηγή: reporter.com.cy