Πρόεδρος Αγ. Νάπας: Ο Αγιαναπίτης δεν ασχολείται με την μπάλα

0
789
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

SUPER ACTION:Κοντά σας για περισσότερο από 23 χρόνια, με πλούσια συλλογή σε παιχνίδια,βρεφικά είδη, αθλητικό ρουχισμό και εξοπλισμό,είδη ψαρέματος/κατασκήνωσης/κατάδυσης επώνυμων μάρκων αλλά και εισαγωγής για όλα τα γούστα!
 

Χωρίς άγχος και ό,τι βγει η Αγία Νάπα στις διπλές αναμετρήσεις με την Ανόρθωση… Όπως και με την ΑΕΛ, έτσι και κόντρα στην “Κυρία” θα προσεγγίσουν τον αγώνα κυπέλλου, με τη διαφορά, όμως, ότι υπάρχει και ρεβάνς.

Ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας, Κώστας Ηλία, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Άστρα, τόνισε ότι θα δουν το απογευματινό παιχνίδι σαν γιορτή.

«Δεν πάμε καλά στο πρωτάθλημα. Δεν μας ενδιαφέρει το κύπελλο. Πάμε για να χαρούμε τον αγώνα. Θα είναι σαν γιορτή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ηλία και στη συνέχεια εξέφρασε το εξής παράπονο: «Στην Αγία Νάπα δεν ασχολούνται με τη μπάλα. Κάθε Αγιαναπίτης έχει από 1-2 ξενοδοχεία. Να αφήσουν τα λεφτά. Κάθε χρόνο τα διπλασιάζουν. Όπως πάει ο Δήμαρχος θα δουλεύουμε 12 μήνες στην Αγία Νάπα. Κάτι πρέπει να κάνουν οι τοπικές αρχές στην Αγία Νάπα, ώστε να ασχοληθεί ο κόσμος με το ποδόσφαιρο».

ΠΗΓΗ:kerkida.net