“Περαιτέρω αύξηση Βρετανών τουριστών στον Πρωταρά το 2018”

0
550
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

SUPER ACTION:Κοντά σας για περισσότερο από 23 χρόνια, με πλούσια συλλογή σε παιχνίδια,βρεφικά είδη, αθλητικό ρουχισμό και εξοπλισμό,είδη ψαρέματος/κατασκήνωσης/κατάδυσης επώνυμων μάρκων αλλά και εισαγωγής για όλα τα γούστα!
Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο κείμενο στο neAmmochostos, Δήμος Παραλιμνίου με τον Δήμο Αγίας Νάπας παρευρίσκονται στη μεγάλη τουριστική έκθεση World Travel Market 2017 με δικό τους εκθεσιακό περίπτερο.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα από τις 6-8 Νοεμβρίου 2017. Ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού κ. Λοΐζο Λοϊζου καθώς και ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος, ηγούνται της αντιπροσωπείας της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου στην έκθεση.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Παραλιμνίου, ο κ. Λοϊζου ιδιαίτερα ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από τις συναντήσεις που είχε με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών, οργανωτών ταξιδιών και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Ηνωμένου Βασιλείου, που ειδικεύονται στο Τουριστικό Ρεπορτάζ, δήλωσε ότι υπάρχει προτίμηση της αγγλικής αγοράς για τον Πρωταρά και την Αγία Νάπα. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Πρωταράς να αποτελεί τον απόλυτο προορισμό κυρίως για τις οικογένειες.

Επιπλέον, ανέφερε ότι τη φετινή χρονιά θα υπάρχει αύξηση επισκεψιμότητας Βρετανών τουριστών στον Πρωταρά και βάσει τούτου κρίνεται αναγκαίο ο Δήμος Παραλιμνίου, αφενός να προβάλει στα Μέσα Ενημέρωσης τον Πρωταρά, αφετέρου να ολοκληρώσει τα πολεοδομικά έργα που πραγματοποιούνται στην περιοχή και με συγκεκριμένο πλάνο στρατηγικής πολιτικής τουρισμού, να προβεί σε απαιτούμενες ενέργειες, σχεδιασμούς και αναβαθμίσεις ώστε οι επισκέπτες να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Με θετικούς οιωνούς από τη Μεγάλη Βρετανία για τον Πρωταρά , ετοιμαζόμαστε για τη νέα καλοκαιρινή περίοδο!