Πέφτει αισθητά η θερμοκρασία στην επαρχία Αμμοχώστου

0
812
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Η Jermino Electrical Appliances στο Παραλίμνι, δραστηριοποιείται στον τομέα των ηλεκτρικών συσκευών από το 2000 και, από τότε, μας προσφέρει ό,τι ζητάμε για το σπίτι αλλά και τη φροντίδα μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ψυχρή αέρια μάζα αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή, από αργά απόψε. Απόψε παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ αργότερα ίσως και καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει αργότερα χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια και ορεινά μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα, στα δυτικά και τα βόρεια, θα είναι μέχρι πολύ κυματώδης αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα είναι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία απόψε στην επ. Αμμοχώστου θα πέσει στους 12 βαθμούς και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.
Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές ή και καταιγίδα. Στα ορεινά αναμένεται χιόνι ή χιονόνερο. Αργά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ αλλά στα νοτιοδυτικά και στα προσήνεμα ορεινά μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Το απόγευμα θα καταστούν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ αλλά τοπικά μέχρι πολύ  ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι κυματώδης αλλά, στα δυτικά και το βόρεια, το πρωί μέχρι πολύ κυματώδης.
Η θερμοκρασία αύριο στην επαρχία Αμμοχώστου θα ανέλθει στους 16 βαθμούς και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ ο καιρός θα καταστεί σύντομα κυρίως αίθριος, ενώ αρχικά δυνατό να σημειωθούν τοπικές βροχές, στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, ενώ παροδικά στα προσήνεμα θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα είναι ταραγμένη και αρχικά, στα δυτικά και τα βόρεια, μέχρι κυματώδης.
Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη αλλά την Παρασκευή θα σημειώσει άνοδο. Το Σάββατο η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί γύρω στα κανονικά επίπεδα για την εποχή.
Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:  
2