Παραλίμνι: Ο νεαρός με τις πρωτότυπες ιδέες στον χώρο της γυμναστικής! (photos)

0
539

Η μοναδική του προσέγγιση, η τεχνογνωσία και το style έχουν οδηγήσει τον τομέα του fitness σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Με ειδικές  σπουδές, μελέτες  και εμπειρία σε Ηνωμένο Βασίλειο και  ΗΠΑ  ο Κρις Αδάμου έχει καταφέρει να φέρει νέα δεδομένα στον τομέα της  φυσικής κατάστασης.

chris3Παρά την νεαρή του ηλικία κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να έχει πραγματική και μετρίσιμη επίδραση στο κοινό της περιοχής μας, όσον αφορά τον τομέα της  φυσικής κατάστασης, παρακινώντας τον κόσμο να  γίνεται σωματικά, αλλά και πνευματικά πιο ισχυρός και υγιής!

Με μοναδικές μεθόδους  γυμναστικής στα πλαίσια ευρωπαϊκών και αμερικάνικων προδιαγραφών  που έχει δημιουργήσει ο ίδιος από τις σπουδές  του και μετά από τις έρευνες που έχει κάνει σε διάφορα είδη γυμναστικής,  έχει καταφέρει όχι μόνο να είναι αποτελεσματικές , αλλά και άκρως διασκεδαστικές.

Αποτελούνται, μεταξύ άλλων, από ασκήσεις με το βάρος του σώματος (Bodyweight chris4exercises), ελεύθερα βάρη (Free weight)  και  λειτουργική  γυμναστική (Functional).

Έχει δημιουργήσει το Evolution Health and Fitness, για την προώθηση της  γυμναστικής  και του υγιεινού τρόπου ζωής.

Είναι καινοτόμος στον τομέα του health and fitness και στόχος του  είναι να παροτρύνει το κοινό προς την κατεύθυνση της ενεργής δραστήριας και υγιεινού τρόπου ζωής,  μέσω της εκγύμνασης, της σωστής διατροφής αλλά  και της προσωπικής ανάπτυξης του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά (self-development) μέσα από της υπηρεσίες του.

chris2Τον Κρις Αδάμου μπορείτε να τον βρείτε στο Evolution Health And Fitness Centre στο Παραλίμνι.

 

 

 

Διεύθυνση: Ακροπόλεως 161 (Σχεδόν δίπλα από το τέταρτο δημοτικό Σχολείο Παραλιμνίου)

Τηλέφωνο: 99699449

Βρείτε τον και στο Facebook ΕΔΩ

chris6chris5chris1