Παραλίμνι: “Να τον πω κιλίτζιρο ή γάρο;”

0
8383
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

SUPER ACTION:Κοντά σας για περισσότερο από 23 χρόνια, με πλούσια συλλογή σε παιχνίδια,βρεφικά είδη, αθλητικό ρουχισμό και εξοπλισμό,είδη ψαρέματος/κατασκήνωσης/κατάδυσης επώνυμων μάρκων αλλά και εισαγωγής για όλα τα γούστα!
“Στα γρήγορα”. Εδώ σχολιάζουμε εν συντομία τα γεγονότα, δημοσιεύουμε μικρές αλλά σημαντικές ειδήσεις και καταθέτουμε τις σκόρπιες σκέψεις μας.

 

Ο γενικός διευθυντής του ΑΝΤ1 Κύπρου, κ. Κωνσταντίνος Οδυσσέως, ο οποίος σχολιάζει, σχεδόν, επί καθημερινής βάσεως στα social media όλα όσα τον απασχολούν, ανάρτησε ένα ιδιαιτέρως καυστικό κείμενο στο Facebook, στο οποίο σχολιάζει την εμπειρία που είχε στο Παραλίμνι το Σάββατο το πρωί:

Διαβάστε αυτούσια όσα έγραψε:

Οδηγώ στο Παραλίμνι. Μπροστά μου ένα κόκκινο διπλοκάμπινο. Ξαφνικά βλέπω ένα άδειο δοχείο αναψυκτικού να εκσφενδονίζεται από το παράθυρο του συνοδηγού στο πεζοδρόμιο. Όποιος κι αν ήταν, ήπιε το αναψυκτικό και το πέταξε.

Να τον πω κκιλίντζιρον; Δίκαια θα με πείτε ρατσιστή, διότι ακόμη και οι Κκιλίντζιροι έμαθαν να πετούν τα σκουπίδια τους στους κάδους. Να τον πω γάρο; Είναι κρίμα για τα καημένα τα γαϊδούρια. Να τον πω μαλάκα; Οι μαλάκες δεν πετουν αναγκαστικά και σκουπίδια στο δρόμο.

Θα τον πω αυτό που είναι, χωρίς καμία υπερβολή, χωρίς κανένα χαρακτηρισμό. Είναι Κυπραίος.


ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!

Το ΝΕΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ σε συνεργασία με το πλήρως ανακαινισμένο συνεργείο αυτοκινήτων CBA AUTO Repairs στο Παραλίμνι, σας κάνουν δώρο ένα ΔΩΡΕΑΝ Service! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ