Παραλίμνι: “Να κινηθούν νομικά εναντίον του κ. Περδίκη οι διαμαρτυρόμενοι”

0
1821
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

SUPER ACTION:Κοντά σας για περισσότερο από 23 χρόνια, με πλούσια συλλογή σε παιχνίδια,βρεφικά είδη, αθλητικό ρουχισμό και εξοπλισμό,είδη ψαρέματος/κατασκήνωσης/κατάδυσης επώνυμων μάρκων αλλά και εισαγωγής για όλα τα γούστα!
“Στα γρήγορα”. Εδώ σχολιάζουμε εν συντομία τα γεγονότα, δημοσιεύουμε μικρές αλλά σημαντικές ειδήσεις και καταθέτουμε τις σκόρπιες σκέψεις μας.

Την άποψη ότι ίσως να άξιζε στον κ. Περδίκη να κινηθούν νομικά εναντίον του όλοι όσοι έλαβαν μέρος στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα αμπελοπούλια την προηγούμενη Τετάρτη, εξέφρασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο δημοτικός σύμβουλος Παραλιμνίου και δικηγόρος, Αννδρέας Λοΐζου, καθώς σε εκπομπή όπου ήταν καλεσμένος ο βουλευτής, αποκάλεσε την εν λόγω συγκέντρωση “συγκέντρωση παρανόμων”

Διαβάστε όσα έγραψε ο κ. Λοΐζου:

“Ο κ. Περδίκης ο οποίος διατρανώνει με στόμφο την αφοσίωση του στην πιστή εφαρμογή των νόμων της Δημοκρατίας, στην πρωινή εκπομπή πρωτοσέλιδο στο Σίγμα την Τετάρτη 18/10/2017, αποκάλεσε «συγκέντρωση παρανόμων» την εκδήλωση διαμαρτυρίας που έλαβε χώρα το ίδιο βράδυ στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Ελπίζω ότι ο κ. Περδίκης αντιλαμβάνεται ότι η εκδήλωση αυτή καθεαυτή δεν ήταν κάτι παράνομο. Συνεπώς, αν δεν μπορεί να τεκμηριώσει ότι όλοι όσοι ήταν παρόντες στην εκδήλωση είναι παράνομοι, τότε έχει διαπράξει το αδίκημα της δυσφήμησης; Διερωτώμαι κατά πόσον του αξίζει να κινηθούν νομικά εναντίον του χιλιάδες πολίτες, έτσι ώστε να καταλάβει ότι όταν με τόση ευκολία εκστομίζει χαρακτηρισμούς για συμπολίτες του, θα πρέπει να μπορεί και να τους τεκμηριώσει.”