ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: “Μέσα” η καθαρίστρια του νοσοκομείου που έβαζε ούρα στο νερό των συναδέλφων της

0
1665


Ποινή φυλάκισης εννέα μηνών επέβαλε το Επαρχιακό δικαστήριο Αμμοχώστου στην 57χρονη καθαρίστρια στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ο οποία κατηγορείτο ότι έβαζε ούρα σε φιάλες νερού των συναδέλφων της.
Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν πολλές καθαρίστριες στο Νοσοκομείο παρουσίαζαν ανεξήγητους πόνους, ζαλάδες και είχαν εμετούς
Μετά από μερικές συσκέψεις για λύση του «μυστηρίου» αποφασίστηκε να τοποθετηθεί στον χώρο εργασίας των καθαριστριών κάμερα παρακολούθησης.
Μετά από ένα διήμερο καταγραφής η διεύθυνση του νοσοκομείου διαπίστωσε ότι 57χρονη καθαρίστρια τοποθετούσε στις φιάλες νερού των συναδέλφων της ένα άγνωστο υγρό.
Κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας Αμμοχώστου οι οποίοι αφού την εντόπισαν βρήκαν στην τσέπη της ένα μπουκάλι με άγνωστο υγρό.
Ανακρινόμενη, η 57χρονη καθαρίστρια παραδέχθηκε ότι τοποθετούσε στα μπουκάλια των συναδέλφων της ούρα τα οποία περισυνέλεγε από τα αποχωρητήρια του νοσοκομείου!
Στην ανάλυση που έγινε στο υγρό που τοποθετούσε στις φιάλες διαπιστώθηκε ότι το υγρό που είχε στο μπουκαλάκι η καθαρίστρια περιείχε τον ιό του σταφυλόκοκκου καθώς και αρκετά άλλα μικρόβια.