Παραλίμνι: Κίνηση ανθρωπιάς της Φωτεινής Παπαδοπούλου

0
273
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

superActionLogo

Το Super Action σας ανακοινώνει επίσημα την έναρξη των καλοκαιρινών ξεπουλημάτων σε ρούχα και παπούτσια. Σας περιμένουμε!!!

Ανοιχτό και τις Κυριακές μέχρις τις 14.00
Σε μία πολύ όμορφη και ανρθώπινη κίνηση προέβη η κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου – μητέρα του Νικόλα και γυναίκα του αείμνηστου Τάσσου – δείχνοντας το φιλανθρωπικό της πρόσωπο.

Η κ. Παπαδοπούλου είναι γνωστή για τη φιλαλνθρωπική δράση της (εξάλλου είναι πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού). Έτσι όταν έμαθε για την πρωτοβουλία της Μαρίας Καλημέρα – η οποία θα προσπαθήσει να σπάσει άλλο ένα ρεκόρ γκίνες, προκειμένου να βοηθήσει ένα μικρό κοριτσάκι που πάσχει από δύο σύνδρομα – έδωσε ένα χρηματικό ποσό, ούτως ώστε να ενισχύσει την προσπαθεία.

Ελπίζουμε ότι ακολουθήσουν κι άλλοι αυτή την ενέργεια, προκειμένου να συμβάλουν στις προσπάθειες της Μαρίας!

Το ρεκόρ

Η Μαρία θα προσπαθήσει να κάνει (το βράδυ της Παρασκευής τις 20:00, 1.300 push ups σε μία ώρα προκειμένου να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ (συγκεκριμένα, θα προσπαθήσει να σπάσει το ρεκόρ “knuckle push ups”).

Η είσοδος για όποιον θα να παρευρεθεί στο γυμναστήριο PLAYERSROOM Performance & Fitness στη Δερύνεια, είναι 5 ή 10 ευρώ (ό,τι επιθυμεί ο καθένας) και τα έσοδα θα διατεθούν όλα στην οικογένεια της μικρής Στραυριάνας για την εγχείρησή της που κόστισε 50.000 ευρώ. Η οικογένεια της έχει μεγάλη οικονομική ανάγκη αφού τα φάρμακα είναι πανάκριβα.

Σας παραθέτουμε τα στοιχεία του λογαριασμού.

Στοιχεία λογαριασμού περιφερειακής ΣΠΕ Λευκωσίας:

IBAN: CY07 0070 6210 0000 0000 2409 8482

BIC: CCBKCY2N

ΤΗΛ: 97772764