Παραλίμνι: Κάποιοι… μακακισμένοι ρίχνουν δηλητήρια

0
997
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Στο Pet Galaxy (By Tasos Kefalas) στο Παραλίμνι θα βρείτε τα ΠΑΝΤΑ: Τροφές, πολλά αξεσουάρ, και ό,τι άλλο επιθυμείτε από τις καλύτερες εταιρείες
“Στα γρήγορα”. Εδώ σχολιάζουμε εν συντομία τα γεγονότα, δημοσιεύουμε μικρές αλλά σημαντικές ειδήσεις και καταθέτουμε τις σκόρπιες σκέψεις μας.

 

Ο γνωστός για τις δημόσιες τοποθετήσεις του για διάφορα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα, κ. Ντίνος Οδυσσέως, σε ένα κείμενο που ανάρτησε τις προηγούμενες ημέρες στα Social Media, ήταν για ακόμα μια φορά ιδιαίτερα… καυστικός αφού είδε σε κλινική στο Παραλίμνι σκυλί να σπαρταράει! Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι “κάποιοι μαλακισμένοι ρίχνουν δηλητήρια για νυφίτσες και φίδια, με λανθασμένο και παράνομο τρόπο”!

Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτηση του γενικού διευθυντή του ΑΝΤ1 Κύπρου, κ. Ντίνου Οδυσσέως:

Είδα πριν λίγο σε μια κλινική για ζώα στο Παραλίμνι ένα σκυλί να σπαρταρά δηλητηριασμένο, με πολύ λίγες πιθανότητες να ζήσει. Πριν δύο χρόνια στην τρίχα προλάβαμε τον δικό μου, τον Ντέξτερ, που δηλητηριάστηκε καθώς έπαιζε ευτυχισμένος στα χωράφια. Διότι κάποιοι μαλακισμένοι ρίχνουν δηλητήρια για νυφίτσες και φίδια, με λανθασμένο και παράνομο τρόπο. Άλλοι πάλι το κάνουν επίτηδες γιατί γουστάρουν να πεθαίνουν τα σκυλιά, για λόγους που μόνο ένας ψυχίατρος μπορεί να αναλύσει.

Μόνο στην περιοχή “Κόκκινος Γκρεμός”, στο Παραλίμνι, δηλητηριάστηκαν τις τελευταίες ημέρες πάνω από 10 σκυλιά, εξ αιτίας των δηλητηρίων που έριξαν εκεί οι μαλακισμένοι.

Βλέποντας το σκυλί να σπαρταρά, θυμήθηκα τα λόγια ενός φίλου που μου λέει συχνά ότι κι εμείς το γεγονός ότι ζούμε ακόμη το οφείλουμε καθαρά στην καλή μας τύχη, αν σκεφτείς πόσοι επικίνδυνοι άνθρωποι κυκλοφορούν γύρω μας. Επικίνδυνοι για πολλούς και διάφορους λόγους. Λόγω σχιζοφρένειας ή άλλης σοβαρής ψυχικής πάθησης, λόγω σαδισμού ή άλλης ανωμαλίας, λόγω ανευθυνότητας, λόγω βλακείας κλπ. Θα έλεγα ότι κίνδυνος από τους βλάκες είναι ο μεγαλύτερος, καθώς το ποσοστό βλακείας γύρω μας είναι απίστευτα μεγαλύτερο από ότι μπορούμε να φανταστούμε…”