Παραλίμνι – Αμπελοπούλια: Έντονη κινητοποίηση από τον κόσμο για τη συγκέντρωση

0
2196
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Στο Pet Galaxy (By Tasos Kefalas) στο Παραλίμνι θα βρείτε τα ΠΑΝΤΑ: Τροφές, πολλά αξεσουάρ, και ό,τι άλλο επιθυμείτε από τις καλύτερες εταιρείες
“Στα γρήγορα”. Εδώ σχολιάζουμε εν συντομία τα γεγονότα, δημοσιεύουμε μικρές αλλά σημαντικές ειδήσεις και καταθέτουμε τις σκόρπιες σκέψεις μας.

Όπως σας αναφέραμε σε προηγούμενο θέμα (πατήστε εδώ να δείτε και το βίντεο), την ερχόμενη Τετάρτη στις 7 το απόγευμα, θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, απαιτώντας μεταξύ άλλων, νομιμοποίηση του ξόβεργου ως πολιτιστική κληρονομία, τροποποίηση της νομοθεσίας, ίσα δικαιώματα με τους ευρωπαίους κυνηγούς και διόρθωση ποινών.

Έπειτα από τα τελευταία περιστατικά με τους πράσινους ακτιβιστές από το εξωτερικό, που εισβάλουν σε ξένες περιούσιες απροειδοποίητα και χωρίς καμία άδεια, όπως επίσης και της έντονης, όπως αναφέρουν οι κυνηγοί, δραστηριοποίησης της αστυνομίας, (κυρίως) στην επαρχία Αμμοχώστου, υπάρχει ένας έντονος αναβρασμός από τους πολίτες, στους οποίους έχει περάσει το αίσθημα της αδικίας.

Μάλιστα, μιλώντας με αρκετό κόσμο, μας αναφέρουν ότι υπάρχει έντονη κινητοποίηση, ακόμα και από άτομα που δεν ασχολούνται με το κυνήγι, καθώς “το κακό έχει παραγίνει”. Στη συγκέντρωση της Τετάρτης, αναμένται να παρευρεθούν και πολλοί κυνηγοί των γειτονικών δήμων.