«Οπλοστάσιο» Καλοψιδιώτη: Γνωστός στις Αρχές ο 38χρονος

0
669

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Η Jermino Electrical Appliances στο Παραλίμνι, δραστηριοποιείται στον τομέα των ηλεκτρικών συσκευών από το 2000 και, από τότε, μας προσφέρει ό,τι ζητάμε για το σπίτι αλλά και τη φροντίδα μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Γνωστός στην Αστυνομία είναι ο 38χρονος συλληφθείς, που διέμενε στο σπίτι του δολοφονηθέντος, Γιάννου Καλοψιδιώτη, ωστόσο, παραμένει άγνωστο το ενδεχόμενο να είχε κάποια σχέση με την οικογένεια Καλοψιδιώτη.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιου Στυλιανού, όλα τα ανευρεθέντα θα περάσουν από επιστημονικές εξετάσεις, καθώς και εξετάσεις DNA, για να φανεί το κατά πόσον συνδέονται με γεγονότα και πρόσωπα.

Παράλληλα, από ανάκριση θα περάσει και ο 38χρονος συλληφθείς, ο οποίος σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, θα παρουσιαστεί ενώπιον του Δικαστηρίου, για διάταγμα προσωποκράτησης.

Κατά την διάρκεια της ανάκρισης, θα γίνει προσπάθεια διασαφήνισης και του σκοπού της κατοχής των όπλων και των πυρομαχικών, καθώς και των υπολοίπων ανευρεθέντων – εάν υπήρχε σχέδιο χρήσης τους σε μελλοντικές εγκληματικές ενέργειες.

Έτοιμος για έγκλημα

Υπενθυμίζουμε ότι η Αστυνομία, κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη στο σπίτι, αλλά και σε άλλα υποστατικά του υπόπτου, εντόπισε, μεταξύ άλλων, έναν αντιαρματικό εκτοξευτήρα, έμφορτο πιστόλι, αμυντική χειροβομβίδα, αλεξίσφαιρο γιλέκο και 3 γραμμάρια κοκαΐνης.

Την Δευτέρα, ωστόσο, εντοπίστηκαν στο σπίτι, δύο κυνηγετικά όπλα, 330 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, αριθμός στρατιωτικών φυσιγγίων και φυσιγγίων φλομπέρ, ένας ανιχνευτής μετάλλων, 119 ξόβεργα, 1649 σφραγισμένες συσκευασίες των 50 γραμμαρίων καπνού ναργιλέ που φαίνεται ότι επρόκειτο για αδασμολόγητα προϊόντα, τρεις θήκες πιστολιού, δύο ηλεκτρονικές συσκευές παραγωγής μιμητικών ήχων άγριων πτηνών, τέσσερις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 3,5 γραμμαρίων περίπου και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με ίχνη από άσπρη σκόνη.

Όλα τα πιο πάνω κατασχέθηκαν.

Πηγή: 24sports.com.cy