Ο Κουλίας τράβηξε το αφτί του Κουλλά. Κυριολεκτικά!

0
1088
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FORSOS ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Η πολυετής και συνεχής επιτυχημένη πορεία του καταστήματος FORSOS ENTERPRISES στο Παραλίμνι (από το 1967!) το  βοηθά να γνωρίζει πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών και να προσφέρει το καλύτερο
 

“Στα γρήγορα”. Εδώ σχολιάζουμε εν συντομία τα γεγονότα, δημοσιεύουμε μικρές αλλά σημαντικές ειδήσεις και καταθέτουμε τις σκόρπιες σκέψεις μας.

Όσοι νόμισαν ότι τα είχαν δει όλα σε συνεδριάσεις Κοινοβουλευτικών Επιτροπών προφανώς πλανήθηκαν πλάνη οικτράν.

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων έγινε αναφορά για έξωση προσφύγων από τουρκοκυπριακές περιουσίες με τη βοήθεια της Αστυνομίας, οπόταν – όπως αναφέρει ο “Φιλελεύθερος” στην παρασκηνιακή του στήλη –  ο βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας για να δείξει παραστατικά πώς λειτουργούν τα όργανα της τάξεως, άρπαξε το αφτί του βουλευτή του ΔΗΣΥ, Ονούφριου Κουλλά και το τράβηξε όπως υποτίθεται παίρνουν οι αστυνομικοί τους πρόσφυγες από το αφτί και τους πετάνε έξω από το σπίτι.

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ βρέθηκε προ εκπλήξεως αλλά αντέδρασε χαμογελώντας. Σου λέει, «αν πω και κάτι, ο Κουλίας είναι άξιος να μου τραβήξει και το άλλο μου αφτί».