Ο καιρός στην Αμμόχωστο – Έρχεται σκόνη στην ατμόσφαιρα

0
341
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FORSOS ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Η πολυετής και συνεχής επιτυχημένη πορεία του καταστήματος FORSOS ENTERPRISES στο Παραλίμνι (από το 1967!) το  βοηθά να γνωρίζει πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών και να προσφέρει το καλύτερο
Βρισκόμαστε ήδη στα μισά του Νοέμβρη με τον Δεκέμβριο να πλησιάζει, ωστόσο το κλίμα δε θυμίζει σε τίποτα χειμώνα με τα φράγματα να αδειάζουν επικίνδυνα. Επιπρόσθετα, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη τις επόμενες μέρες κάνοντας το ήδη ζεστό κλίμα ακόμα πιο ανυπόφορο.

Αναλυτικά το Δελτίο της Υπηρεσίας:

Σήµερα αρχικά θα υπάρχουν αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, γενικά µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ αλλά τοπικά στα παράλια ή και στα ορεινά µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία στην επ. Αμμοχώστου θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθµούς και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, που ενδέχεται να δώσει µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί µέτριοι, 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία απόψε στην Αμμόχωστο, θα πέσει στους 15 βαθµούς  και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια αλλά στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά θα σηµειώσει πτώση την Τρίτη και στη συνέχεια θα παραµείνει στα ίδια επίπεδα.