Ο γυμναστής Βαρνάβας Βαρνάβα μας παρακινεί με εννέα χρήσιμες συμβουλές

0
642

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ  OXYGEN FITNESS STUDIO & SPORTS KIDS CLUB ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ, ΒΑΡΝΑΒΑ ΒΑΡΝΑΒΑ

oxygen

1)Σχετικά με την αθλητική διατροφή: Η γυμναστική και η διατροφή είναι ένα ποδήλατο με δυο τροχούς…αν βγει κάποιος τροχός θα πέσεις. Oπότε αν έχουμε αυτά τα δυο, χωρίς υπερβολές και με εμπιστοσύνη στα λόγια του γυμναστή μας και του διατροφολόγου μας, όλα γίνονται!”

2)Προσέχω τη διατροφή μου, αποφεύγω τη ζάχαρη και τα λιπαρά, πίνω πολύ νερό και προσπαθώ να γυμνάζομαι έστω 30′ την ημέρα, 4-5 ημέρες της εβδομάδας”.

3)” Άκου το σώμα σου, μάθε το σώμα σου”.

varn4

4)Κάνε τον ασκούμενο να σε εμπιστευτεί και μετά θα κάνει τα πάντα. Ο ασκούμενος έχει ανάγκη να δει γρήγορα αποτελέσματα, οποιοσδήποτε κι αν είναι ο στόχος του, ώστε να με εμπιστευτεί σαν προπονητή του και να δώσει το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων του σε κάθε προπόνηση. Επίσης μια φράση που χρησιμοποιώ είναι: Μη σταματάς όταν πονάς, σταμάτα όταν δώσεις το μέγιστο των δυνατοτήτων σου. Πρέπει να σκέφτεσαι το στόχο σου ξεπερνώντας τον πόνο φτάνοντας έτσι τα όριά σου”.

5)”Να βρει ο καθένας αυτό που τον ευχαριστεί, ώστε να διασκεδάζει την καθημερινή ρουτίνα της προπόνησης”. 

6)”Είναι σημαντικό το ωραίο σώμα να θέλουμε να το φτιάξουμε πρώτα για μας και όχι για την παραλία.. Μόνο έτσι θα υπάρχει διάρκεια. Από κει και πέρα η εναλλαγή διαφορετικών προπονήσεων είναι η καλύτερη λύση καθώς η ρουτίνα είναι εχθρός! Σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή φυσικά..

7)”Tο fitness δεν έχει όρια! Η δική μου συμβουλή στα δεδομένα που επικρατούν στο fitness είναι ότι για να μπορέσει να φτιάξει κανείς όμορφο και πάνω από όλα υγιές σώμα είναι να έχει στόχο, πειθαρχία και αγάπη για αυτό που είναι”.

 

8)”Μετά από πολλά χρόνια στον αθλητισμό, κατά τα οποία τραυματίστηκα αρκετές φορές, με έκανε να δω αλλιώς την εκγύμναση των αθλητών αλλά και των απλών ανθρώπων. Όλοι είμαστε ασθενείς, όλοι έχουν μια μικρή σκολίωση ή κάτι άλλο, οπότε τους αντιμετωπίζουμε όλους σαν ασθενείς με κύριο στόχο την εκγύμναση ενός υγιούς μυοσκελετικού συστήματος. Η δική μου συμβουλή είναι να γίνει η προπόνηση τρόπος ζωής γιατί έτσι έρχεται το αποτέλεσμα εμφανισιακά αλλά και ρυθμίζει την υγεία σωματικά και ψυχικά!”


varn2

9)”Δεν σταματώ ποτέ να εκπαιδεύομαι και να ενημερώνομαι. Η γνώση αλλά και ο τρόπος που θα την εφαρμόσεις στον κάθε ασκούμενο είναι το Α και το Ω της δουλειάς αυτής. Η συμβουλή που έχω να δώσω εγώ στους ασκούμενους είναι να ακούν τις οδηγίες πιστοποιημένων προπονητών και μόνο, λόγω του ό,τι πολλές φορές υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση. Ένας επαγγελματίας trainer θα ακούσει τις ανάγκες σου, θα σε συμβουλέψει σωστά και θα σε καθοδηγήσει με ασφάλεια στο στόχο σου”.

Για να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα του Oxygen Fitness studio & sports kids club, πατήστε ΕΔΩ

ΤΗΛ: 99122813