O Φρεναρίτης που έβαλε στόχο να βελτιώσει μόνιμα την ποιότητα ζωής των ανθρώπων!

0
568

Από μικρός του άρεσε ο αθλητισμός και λάμβανε μέρος σε αγώνες στίβου, η μεγάλη του αγάπη ήταν το ποδόσφαιρο, αλλά λόγω σπουδών στην Κομοτηνή το σταμάτησε και  επανήλθε στα γήπεδα της Ε.Π.Σ θΡΑΚΗΣ συνδυάζοντάς το έτσι με τις σπουδές του.
Πρόκειται για τον γυμναστή Βαρνάβα Βαρνάβα (OXYGEN Fitness studio & sports kids club στο Παραλίμνι ), έναν φιλόδοξο νεαρό, γεμάτο στόχους και αποφασιστικότητα. Σκοπός του είναι να συνδράμει στη ΜΟΝΙΜΗ βελτίωση της ποιότητας της ζωής σε όποιον τον εμπιστευτεί στα πολλά και εξειδικευμένα προγράμματα γυμναστικής που κάνει.

Πιστεύει ακράδαντα πως αν βάλει κάποιος τη γυμναστική στη ζωή του, θα νιώσει όλες τις ευεργετικές επιδράσεις, όχι μόνο στο σώμα, αλλά στην υγεία και τη ψυχολογία!

 

Πιστεύει επίσης ότι η γυμναστική και ο δραστήριος τρόπος ζωής, είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να νιώσουμε καλά με τον εαυτό μας, βελτιώνοντας και την αυτοεκτίμησή μας.

Στο OXYGEN Fitness studio & sports kids club κύρια φιλοσοφία είναι το Functional Training (Λειτουργική Προπόνηση).
– Είναι η απόλυτη τάση στο χώρο του fitness και όχι άδικα. Είναι ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης όλου του σώματος που προσφέρει και αερόβιες προσαρμογές.

varnavas8

Στην προπόνηση εκτελούνται ασκήσεις πολυαρθρικές, συνδυαστικές και υψηλής έντασης, χρησιμοποιώντας το βάρος του σώματος μας με διάφορα εργαλεία, όπως medicine ball,μπάλες pilates, σάκος box, μπάλες bosu, trx(ιμάντες αιώρησης), σχοινάκια, τραμπολίνο,step,μπάρες, αλτήρες,sandbag,σχοινιά battles ropes, λάστιχα, kettlebells,κ.α.

Η Λειτουργική προπόνηση στοχεύει με ασφάλεια γενικά στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης, στην απώλεια λίπους, στην βελτίωση της αντοχής και της καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας, στην αύξηση της μυικής δύναμης, στην βελτίωση της νευρομυικής συναρμογής και της ευλυγισίας, ενώ παράλληλα βοηθά στο κάψιμο λίπους και στην απώλεια πόντων.

varnavas9

Με λίγα λόγια η λειτουργική προπόνηση έχει σχεδιαστεί να βελτιώσει τη καθημερινότητα του κάθε ασκούμενου.
Η προπόνηση στο
OXYGEN
Fitness studio & sports kids club οργανώνεται σε σταθμούς και τηρεί συγκεκριμένα πρωτόκολλα με ελεγχόμενη διάρκεια άσκησης και διαλλείματος.

Αφορά από αρχάριους ασκούμενους έως και ένα πολύ προχωρημένο αθλητή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο είδος εξάσκησης εφαρμόζουν ακόμη και επαγγελματικοί αθλητικοί σύλλογοι…

 

Εάν ασκείσαι αρκετά χρόνια και θέλεις κάτι παραπάνω στην εκγύμνασή σου ή αν είσαι αρχάριος και έχεις υπομονή να μάθεις σωστά τις τεχνικές που θα σε βοηθήσουν στην απόδοσή σου, τότε αυτό το πρόγραμμα είναι για σένα.

Gym for kids

Η άσκηση στο παιδί όπως και στον έφηβο συμβάλλει ουσιαστικά στη σωματική αλλά και στην ψυχική υγεία του. Εκτός από τα οφέλη στην ανάπτυξη του σώματος του η συστηματική άσκηση συμβάλλει στην ψυχαγωγία του, στη πρόληψη της παχυσαρκίας, της καρδιοπάθειας, της υπέρτασης, του διαβήτη, της οστεοπόρωσης αλλά και των κακών συνήθειων της σύγχρονης κοινωνίας.
Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια με σχοινάκια, τραμπολίνο, μπάλες γυμναστικής ,με το βάρος του σώματος, στρώματα, σκάλες νευρομυικής συναρμογής, bosu, steps και άλλα πολλά.

varnavas6


Στόχος του Gym
for kids είναι:
-Να γίνουν τα παιδιά πιο ενεργά στις αθλητικές δραστηριότητες
-Να αναπτύξουν το επίπεδο φυσικής κατάστασης τους
-Να εφαρμόσουν πιο υγιείς συνθήκες ζωής
-Να αναπτύξουν την δημιουργική σκέψη
-Να διώξουν το στρες και την παχυσαρκία
-Να απομακρυνθούν από κακές συνήθειες
-Να ψυχαγωγηθούν

varnavas4

 

TRX (Ιμάντες Αιώρησης)
H προπόνηση με ιμάντες αιώρησης αποτελεί μια μέθοδο λειτουργικής προπόνησης αντιστάσεων, όπου ως αντίσταση έχουμε το βάρος του σώματος.
Για την προπόνηση με τους ιμάντες πρέπει να γνωρίζουμε ότι σε κάθε άσκηση συμμετέχουν πολλοί μύες ταυτόχρονα. Ακόμα όμως και αν συμμετέχει ένας μυς λόγω της αστάθειας που υπάρχει αναγκάζει το μυ να παραμένει σφιχτός σε όλη τη διάρκεια λόγω της στάσης και του κέντρου βάρους σε αυτή τη προπόνηση.
Με το TRX μπορείς να κάνεις ‘Πέτρα’ τους κοιλιακούς σου, να κάψεις λίπος, να αποκτήσεις γράμμωση και να δυναμώσεις όλο το σώμα…
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΙΜΑΝΤΕΣ.

varnavas5

Cardio abs workout

Περιλαμβάνει αερόβια άσκηση όπου κάθε δραστηριότητα αυξάνει την πρόσληψη οξυγόνου και τους κτύπους της καρδίας. (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ CARDIO ABS WORKOUT ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)

PERSONAL TRAINING και SMALL GROUP TRAINING 2-4 ατόμων !!!
Ατομικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ασκούμενου.
Τα προγράμματα μπορεί να στοχεύουν στην αύξηση της δύναμης, στην μείωση του σωματικού λίπους, στην βελτίωση της αντοχής, στην αύξηση του μυϊκού ιστού.
Ακόμα μπορούν να δίνουν λύσεις σε προβλήματα της σπονδυλικής στήλης (κύφωση, σκολίωση, λόρδωση, πόνους στη μέση).
Για άμεσα αποτελέσματα…πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας, κλείστε τις ώρες σας!!!

 

PERSNONAL SOCCER FITNESS TRAINING

Eεξειδικευμένα  προγράμματα ατομικής βελτίωσης ποδοσφαιριστών από παιδιά ηλικίας 6 ετών + ανω και ενήλικες με στόχο την βελτίωση της αγωνιστικής απόδοσης.
Βελτιστοποίηση φυσικής κατάστασης (καρδιοαναπνευστικά)
Αύξηση δύναμης και αδύναμης
Βελτιστοποίηση ιδιοδεκτικότητας και ισορροπίας
Βελτιστοποίηση νευρομυικής συναρμογής

varnavas1

 

Fitball

Το πρόγραμμα Fitball είναι ένας ευχάριστος τρόπος εκγύμνασης που προσφέρει στο σώμα ισορροπία, ευλυγισία, σταθεροποίηση, κινητικότητα και δύναμη χρησιμοποιώντας μπάλες Fitball.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ :
1)Κάνει για όλους.
2)Επιτρέπει την εκγύμναση όλων των μυϊκών ομάδων.
3)Βελτιώνει τη στάση του σώματός σας.
4)Αυξάνει την ευλυγισία, σας προσφέρει στήριξη.

ONE_LIFE_ONE_BODY_ONE_CHANCE

“ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ!!!”

 

Βαρνάβας Βαρνάβα:

Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) – Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με κατεύθυνση προπονητική και ειδικότητα Ποδόσφαιρο

Certified by GR.A.F.T.S Hellas in Personal trainer
Certified by GR.A.F.T.S Hellas in Group Training
Certified by GR.A.F.T.S Hellas in TRX (Ιμάντες Αιώρησης)
Certified by PIS FITNESS in Functional Training
Ιδιοκτήτης OXYGEN FITNESS STUDIO & SPORTS KIDS CLUB
Γυμναστής στις ακαδημίες της Ανόρθωσης Αμμοχώστου (Κλιμάκιο Αμμοχώστου)

 


varnavas10

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 99122813

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 1ΗΣ ΑΠΡΙΛIΟΥ 54 ΠΑΡΑΛIΜΝΙ

FACEBOOK: OXYGEN FITNESS STUDIO & SPORTS KIDS CLUB