Ο δήμαρχος Παραλιμνίου δεν ξέχασε τον Γιώργο Κογιώνη

0
3235
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FORSOS ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Η πολυετής και επιτυχημένη πορεία του καταστήματος στο Παραλίμνι (από το 1967!) το  βοηθά να γνωρίζει πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών και να προσφέρει το καλύτερο
“Στα γρήγορα”. Εδώ σχολιάζουμε εν συντομία τα γεγονότα, δημοσιεύουμε μικρές αλλά σημαντικές ειδήσεις και καταθέτουμε τις σκόρπιες σκέψεις μας.

 

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο κείμενο, οι δήμοι Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας παρουσίασαν σήμερα το πρωί την «Αφροδίτη του Κάβο Γκρέκο» ως τη φετινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού Αμμοχώστου, την οποία θα υποδυθεί η δημότης της Αγίας Νάπας, η Μις Κύπρος 2017 Μαρία Αρμενάκη.

Τα καρναβάλια Αμμοχώστου θα πραγματοποιηθούν στις 18 Φεβροουαρίου στο Παραλίμνι και αναμένεται να προσελκύσουν πάνω απο 30.000 χιλιάδες επισκέπτες και περισσότερους από 3.000 καρναβαλιστές.

Στη σημερινή διάσκεψη Τύπου, ωστόσο, ο δήμαρχος Παραλιμνίου, Θεόδωρος Πυρίλλης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί “στον εμπνευστή και ακούραστο εργάτη” τον αείμνηστο Γιώργο Κογιώνη,  που έφυγε πριν από λίγους μήνες από τη ζωή και η απουσία του όπως είπε είναι αισθητή.

“Για 10 και πλέον χρόνια” πρόσθεσε “νυχτοξημερωνόταν χωρίς καμία αμοιβή χωρίς κανένα όφελος και εργαζόταν συνεχώς στις αποθήκες του Δήμου για τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού.”

“Τον ευχαριστούμε θερμά για ό,τι μας πρόσφερε και να είναι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε αυτό που ο ίδιος ξεκίνησε με τον ίδιο ζήλο προσπαθώντας να το αναβαθμίζουμε όπως ήταν και οι δικοί του στόχοι”.