Ο δήμαρχος Αγ. Νάπας μαζί με το προσωπικό της υπηρεσίας σκυβάλων

0
263
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:
goumenos30

Goumenos Jewellery σημαίνει ΠΟΙΟΤΗΤΑ – Πατήστε και δείτε μόνο μερικά από τα απίθανα ρολόγια που διαθέτει
΄Ελεγχο χωρίς προειδοποίηση πραγματοποίησαν τις πρωινές ώρες στα συνεργεία περισυλλογής απορριμμάτων του Δήμου Αγίας Νάπας, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος και η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Καθαριότητας και δημόσιας υγείας του Δήμου κα. Τασούλα Τσοκκή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, κ. Καρούσος και η κα. Τσοκκή επιβιβάστηκαν στα απορριμματοφόρα διανύοντας και τα τέσσερα δρομολόγια όπου τους δόθηκε η ευκαιρία να δουν από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία σκυβάλλων, άκουσαν τις εισηγήσεις των υπαλλήλων, οι οποίες καταγράφηκαν, θα ληφθούν υπόψη και θα τεθούν ενώπιων του Δημοτικού Συμβουλίου με στόχο την βελτίωση και καλυτέρευση της υπηρεσίας.

“Διαπιστώσαμε” ανέφερε ο κ. Καρούσος σε δηλώσεις του “ότι αρκετές από τις αλλαγές που έχουμε εφαρμόσει όπως τα εκ περιτροπής δρομολόγια αύξησαν την παραγωγικότητα και αυτό όπως είπε το κατατάσσουμε στα πολύ θετικά”.

Τραγικό χαρακτήρισε ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας το γεγονός ότι αρκετές μεγάλες επιχειρήσεις δεν ανακυκλώνουν ή ανακυκλώνουν μερικώς, γι’ αυτό είπε «θα λάβουμε μέτρα για αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης όπως να αυξήσουμε τα τέλη σκυβάλλων σε όσους δεν ανακυκλώνουν και το αντίθετο σε αυτούς που ανακυκλώνουν».

Ευελπιστούμε πρόσθεσε ότι σύντομα θα εφαρμόσουμε το σύστημα «΄Οσο ρυπαίνω τόσο πληρώνω» και αυτό πιστεύω θα δώσει το έναυσμα σε όλους να ανακυκλώνουν.

Ο κ. Καρούσος δεν παρέλειψε να συγχαρεί το προσωπικό της υπηρεσίας σκυβάλλων επισημαίνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται καθώς και την μεγάλη βελτίωση που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια αφού όπως εξήγησε και τα τέσσερα συνεργεία περισυλλέγουν 80 τόνους σκουπίδια ημερησίως.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Να θυμίσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη που ο πρώτος πολίτης της Αγίας Νάπας προβαίνει σε τέτοιους είδους ελέγχους. Αυτό που θέλει – και το έχει αποδείξει κιόλας – είναι αφενός να βλέπει ιδίοις όμμασι τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή, προκειμένου να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα πάντα και αφετέρου να είναι σίγουρος ότι όλα, και όλοι, λειτουργούν όπως πρέπει.

Δείτε τις φωτογραφίες

karask5karask3karask2karask1