Οι Νορβηγοί που είναι “τρελαμένοι” με την Αγία Νάπα! (photo)

0
348

Ο λόγος για το ζευγάρι Μorten και Monica Andersen από την Νορβηγία, το οποίο εξ’ αιτίας του διαφορετικού αριθμού επισκέψεών του τιμήθηκε από τον Δήμο Αγίας Νάπας με ξεχωριστή πλακέτα.

Συγκεκριμένα ο κ. Μorten Andersen επισκέφθηκε για σκοπούς διακοπών την Αγία Νάπα 36 φορές και για το ίδιο λόγο η σύζυγός του Monica πραγματοποίησε 38 επισκέψεις
Η καθιερωμένη τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων πραγματοποιήθηκε στον ειδικό χώρο, τον οποίο διαμόρφωσε για το σκοπό αυτό ο Δήμος στην είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου. 


Κατά την διάρκεια της τελετής, η οποία έγινε μέσα σε πολύ εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, η Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής κυρία ΄Εμιλυ Ξύδια απένειμε στους νέους τιμώμενους αναμνηστικές πλακέτες και το έμβλημα του Δήμου, με το οποίο τους ανακήρυξε σε «Πρέσβεις του Τουρισμού της πόλης.


Η κυρία Ξύδια ευχαρίστησε τους Νορβηγούς περιηγητές για την τακτική τους παρουσία στην Αγία Νάπα και σημείωσε ότι η βράβευσή τους αποτελεί ελάχιστη ένδειξη της χαράς και της ικανοποίησης που δίνει στην Τοπική Αρχή η επί σειρά ετών προτίμησή τους στην πόλη και εξέφρασε τη σιγουριά της ότι θα πραγματοποιήσουν στην περιοχή ακόμη πιο πολλά ταξίδια.