Μασιάς: “Τους είπα ότι δεν νιώθω ασφάλεια να συνεχίσω”

0
880
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Στο Pet Galaxy (By Tasos Kefalas) στο Παραλίμνι θα βρείτε τα ΠΑΝΤΑ: Τροφές, πολλά αξεσουάρ, και ό,τι άλλο επιθυμείτε από τις καλύτερες εταιρείες
Ο διαιτητής του χθεσινού ντέρμπι, Δημήτρης Μασιάς μίλησε στην εκπομπή του Σίγμα, Μεσημέρι και Κάτι, για το τι συνέβη στο παιχνίδι της ντροπής μεταξύ ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
“Αυτά που έχω ζήσει είναι κάτι ανεπανάληπτο που μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες συμβαίνουν. Μετά από αυτό όντως κάποιοι πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο.
Εμείς φεύγουμε να πάμε να διαιτητεύουμε και οι παίκτες πάνε να παίξουν ποδόσφαιρο. Τώρα τι γίνεται στις κερκίδες είναι κοινωνικό το θέμα. Να παίζουμε παιχνίδι χωρίς φιλάθλους.
Την πρώτη φορά έπεσε η κροτίδα. Ένα παιδί βρέθηκε στο έδαφος. Μετά πήγαμε στα αποδυτήρια. Κάναμε μια σύσκεψη και μας εγγυήθηκαν ότι είναι όλα εντάξει. Έγιναν όσα έγιναν στην δεύτερη διακοπή
Μας ζήτησε χρόνο μισής ώρας η αστυνομία για να καθαρίσει το γήπεδο. Θεώρησε ότι αν διακόπταμε εκείνη στην στιγμή το παιχνίδι θα ήταν χειρότερο. Μετά την μισή ώρα μας είπε η αστυνομία ότι είναι όλα εντάξει.
Στη δεύτερη διακοπή τους είπα ότι έχω σκοπό να διακόψω το παιχνίδι. Τους είπα ότι δεν νιώθω ασφάλεια να συνεχίσω. Συνέχισα τον αγώνα μετά από απόφαση της αστυνομίας.
Έδωσα μισή ώρα και είχα οδηγία ότι όλα ήταν έτοιμα. Έδωσε ακόμα 10 λεπτά και τότε συνεχίστηκε κανονικά το παιχνίδι.
Εγώ θα αναφέρω τα γεγονότα. Υπάρχει και ο παρατηρητής του αγώνα. Αυτό είναι θέμα διακστικής”