Η Μαρία Καλημέρα ετοιμάζεται για νέο ρεκόρ Γκίνες, για καλό σκοπό

0
694
Διαφήμιση:

superActionLogo

Καλοκαιρινές εκπλήξεις! Τώρα το SUPER ACTION ανοιχτό τις Κυριακές του καλοκαιριού 9:30-14:00. Εξωπλιστείτε με ολα τα απαραίτητα αξεσουάρ
για την παραλία και φέτος
Άλλο ένα ρεκόρ Γκίνες θα επιχειρήσει να σπάσει (στις 21 Ιουλίου) η Παραλιμνίτισσα Μαρία Καλημέρα, αυτή τη φορά όμως για έναν πολύ καλό σκοπό! Για να βοηθήσει ένα μικρό κοριτσάκι που πάσχει από δύο σύνδρομα, να ολοκληρώσει με επιτυχία τη θεραπεία της στο εξωτερικό όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

mariakalimera1

Η Μαρία, όσοι την γνωρίζουν καλά, είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που στέκεται πάντα δίπλα στον συνάνθρωπό της. Έτσι, όταν έμαθε για την κατάσταση της μικρής Σταυριάνας, προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει! Εξάλλου είναι άνθρωπος των προκλήσεων, αφού κάθε μέρα και η ίδια ξεπερνά τον εαυτό της σε πολλούς τομείς της ζωής της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, θα προσπαθήσει να κάνει 1.300 push ups σε μία ώρα (συγκεκριμένα, θα προσπαθήσει να σπάσει το ρεκόρ “knuckle push ups”)! Εγχείρημα εξαιρετικά δύσκολο, για όσους γνωρίζουν!

Περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορεί κάποιος να στηρίξει αυτή την μεγάλη προσπάθεια της Μαρίας – και όχι μόνο – και να συνεισφέρει για καλό σκοπό, θα δοθούν σε πολύ λίγες ημέρες.

Ποιό είναι το μικρό κοριτσάκι

Η μικρή Σταυριάνα, είναι εφτά χρονών και πάσχει από δύο σύνδρομα: Το Cornellia de lange έχει 20 συμπτώματα και η Σταυριάνα παρουσιάζει τα 17, όπως για παράδειγμα εισρόφηση στους πνεύμονες, πνιγμός, ταχυκαρδία. Τρέφεται από γαστροστομία. Επίσης, το σύνδρομο Crohn’s Diseases, μεταξύ άλλων προκαλεί πόνο στο έντερο σε σημείο αιμάτωσης και διάρροια!

Χρειάζεται τη βοήθειά μας προκειμένου μπορέσει να ολοκληρώσει τη θεραπεία της στο Ισραήλ όπου βρίσκεται αυτή την περίοδο! Το κόστος των εγχειρήσεων ανέρχεται στις 50.000 ευρώ, με το Υπουργείο Υγείας να αρνείται, όπως αναφέρουν οι δικοί της, να βοηθήσει!

Το 2014 είχε εγχειριστεί από ειδικό γιατρό  στο Μακάριο Νοσοκομείο, ωστόσο δυστυχώς η εγχείρηση δεν πέτυχε με αποτέλεσμα η μικρή να ταλαιπωρείται καθημερινά.

Η οικοηγένεια της είναι μονογονεϊκή , με πέντε ανήλικα παιδιά και η μάνα αδυνατεί να αντεπεξέλθει στο δράμα της κόρης της. Ως εκ τούτυ, απευθύνεται σε όλους εμάς να συνεισφέρουμε οικονομικά σε αυτή την προσπάθεια.

Στοιχεία λογαριασμού περιφερειακής ΣΠΕ Λευκωσίας:

IBAN: CY07 0070 6210 0000 0000 2409 8482

BIC: CCBKCY2N

ΤΗΛ: 97772764