ΛΕΜΕΣΟΣ: Καθυστέρησε η διευθέτηση του MRI και ο όγκος μετατράπηκε σε κακοήθη- ΕΓΓΡΑΦΟ

0
424

Συγκλονίζει η ιστορία της συζύγου του κ. Αντρέα Μιχαήλ από τη Λεμεσό, η οποία λόγω ενός λάθους, κινδυνεύει πλέον να χάσει την ζωή της…

Ο κ. Αντρέας, μίλησε στην ιστοσελίδα tothemaonline, όπου αφηγήθηκε την πονεμένη ιστορία της συζύγου του, η οποία το 2013 διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

Η 45χρονη σύζυγος του κ. Αντρέα, έπρεπε να υποβάλλετε σε τακτό χρονικό διάστημα σε εξετάσεις, ώστε να παρακολουθείται η κατάσταση της υγείας της.

Ο κ. Αντρέας μιλώντας στο ThemaOnline, ανάφερε ότι τον Μάιο του 2017, η γυναίκα του ενώ είχε διαγνωσθεί με Αστροκύτωμα βαθμού 2, παραπέμφθηκε από το Ογκολογικό στο Νευροχειρουργικό του Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου ο γιατρός τους παρέπεμψε για επείγον μαγνητική τομογραφία τον Ιούλιο του ίδιου έτους, ωστόσο, στην συνέχεια δεν επικοινώνησε κανείς μαζί τους.

Μετά απ’ αυτή την καθυστέρηση, ο κ. Αντρέας, όπως υποστήριξε, αναγκάστηκε να επικοινωνήσει ο ίδιος με του Υπουργείο Υγείας, για να προωθηθεί το παραπεμπτικό της συζύγου του για μαγνητικό, ενώ θυμίζουμε ήταν στα επείγον περιστατικά.

Τελικά, η 45χρονη γυναίκα, υποβλήθηκε σε εξέταση MRI τον Δεκέμβριο του 2017, όπου διαγνώσθηκε με γλοιοβλάστωμα WHO IV, ο οποίος είναι ο πιο κακοήθης όγκος από όλους τους όγκους εγκεφάλου.

Μετά την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της 45χρονης, τον Φεβρουάριο πλέον του 2018 η σύζυγος του κ. Αντρέα, απέκτησε τόσο κινητικά προβλήματα, όσο και προβλήματα με την όρασή της.

Ο κ. Αντρέας ανάφερε επίσης ότι ειδοποιήθηκαν πως η κατάσταση της συζύγου του πλέον είναι μη αναστρέψιμη.

Στο επόμενο διάστημα ωστόσο η 45χρονη γυναίκα θα επισκεφθεί εκ νέου το Ογκολογικό Κέντρο και τον Άγιο Θέρισο για περεταίρω εξετάσεις.

Πηγή: tothemaonline.com