Κυβ. εκπρόσωπος για Πυρίλλη: Είναι αρκετά διεκδικητικός μην ανησυχείτε

0
1250
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Βλάβη στη συσκευή σας; Φτιάχτηκε ήδη!!!

Επισκευές κινητών, tablet και Pc/laptops, γρήγορα και οικονομικά.


📞
77775858, 99554859
“Στα γρήγορα”. Εδώ σχολιάζουμε εν συντομία τα γεγονότα, δημοσιεύουμε μικρές αλλά σημαντικές ειδήσεις και καταθέτουμε τις σκόρπιες σκέψεις μας.

 

Όπως διαβάσατε σε προηγούμενο ρεπορτάζ του Ν.Α, ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, παρευρέθηκε στην φωταγώγηση στο Παραλίμνι που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο.

Επειδή καμιά φορά τα μικρά – μικρά είναι τα ενδιαφέροντα και επειδή αυτή η στήλη του neAmmochostos, (“Στα γρήγορα“)…ειδικεύεται σε αυτά, θα μεταφέρουμε κάτι που ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης στην εκδήλωση, που έχει σημασία.

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν από τον παρουσιαστή της εκδήλωσης, τον Κώστα Ηροδότου, σχετικά με το αν θα πραγματοποιηθούν κι άλλα έργα στο Παραλίμνι και γενικότερα στην επαρχία Αμμοχώστου, ανέφερε με νόημα: “Μην ανησυχείτε για τα θέματα αυτά. Έχετε έναν αρκετά διεκδικητικό δήμαρχο που φροντίζει γι΄αυτά. Θα γίνουν όλα όσα πρέπει”.

Επιλέον να πούμε ότι – όπως έχουμε πληροφορηθεί – ο ίδιος έμεινε εντυπωσιασμένος από την άρτια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, αλλά και από την ανταπόκριση που υπήρξε από τον κόσμο.

Λ.Τ