ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ: Έρχεται και φέτος για να δώσει… χρώμα στα Σαββατοκύριακά μας

0
1797

Συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει! Έτσι, ο KOURSAROS MUSIC BAR συνεχίζει και φέτος, για έβδομη χρονιά, την καινοτομία που τον έκανε να ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια, με τα τέσσερα διαφορετικά συγκροτήματα κάθε εβδομάδα. Η πρεμιέρα είναι την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου με το νέο και φρέσκο συγκρότημα “ΣΦΗΝΕΣ“.

Ο Κουρσάρος, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου, ως ένας από τους καλύτερους βραδινούς προορισμούς για διασκέδαση. Απόδειξη αυτού, είναι η ανταπόκριση του κόσμου, που για έξι συναπτά έτη στηρίζει φανατικά την πιο μακροχρόνια μουσική σκηνή της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το όνομα ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ έχει γίνει έννοια ταυτόσημη της ποιότητας και της καλής μουσικής, από ιδιαίτερα αξιόλογους καλλιτέχνες.

Τα συγκροτήματα:

Φέτος λοιπόν, συνεχίζουν κανονικά την άκρως επιτυχημένη τους πορεία οι Cashiers (κάθε δεύτερη Παρασκευή του μήνα) και οι Λάικονς (κάθε Σάββατο), ενώ έρχονται δυναμικά δύο φρέσκα και γεμάτα ενέργεια συγκροτήματα: Οι “Σφήνες” (κάθε πρώτη και τρίτη Παρασκευή του μήνα) και οι Παπιγιόν Band  (κάθε τέταρτη Παρασκευή του μήνα).

Διαβάστε αναλυτικά:

Μια ξεχωριστή παρέα μπαίνει… σφήνα στα μουσικά δρώμενα του Κουρσάρου. Οι ‘Σφήνες’ λοιπόν, είναι μια ολόφρεσκια μπάντα που δηλώνει έτοιμη να… παίξει σε υψηλές στροφές γεμάτες από ελληνικό και ξένο ροκ ποπ-ροκ.

Κάθε 1η και 3η Παρασκευή του μήνα.
Πατήστε ΕΔΩ και δηλώστε συμμετοχή


Ενέργεια, πάθος, εκρηκτικότητα… Ροκ! Αυτοί ήταν και αυτοί θα είναι οι Cashiers. Επιστρέφουν στον Κουρσάρο για να δώσουν για ακόμη μια φορά τη δική τους ροκ χροιά στις Παρασκευές μας (συγκεκριμένα κάθε δεύτερη Παρασκευή του μήνα).

Κάθε 2η Παρασκευή του μήνα

Πατήστε ΕΔΩ και δηλώστε συμμετοχή


Οι εκρηκτικοί Παπιγιόν Band έρχονται φέτος στον ΚΟΥΡΣΑΡΟ με σκοπό να τραγουδήσουν μοναδικές ερμηνείες με το πάθος και την ενέργεια που τους χαρακτηρίζει.

Τραγουδούν οι Άγγελος Αυγουστή και Κωνσταντίνος Κυριάκου. Στην ηλεκτρική κιθάρα ο Χρίστος Χόπλαρος, στα πλήκτρα ο Στέλιος Γερασίμου και στα κρουστά ο Πέτρος Κκάλλης.

Κάθε 4η Παρασκευή του μήνα

Πατήστε ΕΔΩ και δηλώστε συμμετοχή


Ασταμάτητοι, όπως πάντα, αλωνίζουν στον Κουρσάρο οι Λάικονς. Φέτος προστίθεται ένα ακόμα μέλος, για καλύτερες μουσικές απολαύσεις. Μαγικά Σαββατόβραδα γεμάτα κέφι και ζωντάνια ακριβώς όπως τα θέλετε και αγαπήσατε.

Κάθε Σάββατο.

Πατήστε ΕΔΩ και δηλώστε συμμετοχή


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 99852419

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Περνέρα 98, Πρωταράς

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΚΟΥΡΣΑΡΟΥ ΕΔΩ