Διαρρήξεις και κλοπές σε τέσσερα καταστήματα σε Παραλίμνι και Αγία Νάπα

0
145


Διαφήμιση:

Pet Galaxy: Το pet shop στο Παραλίμνι που συμβάλλει στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης


 

Με διαρρήξεις και κλοπές μπήκε το νέο έτος στην επαρχία Αμμοχώστου, με την αστυνομία να καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Από την πρώτη μέρα του 2017 μέχρι και χθες, σημειώθηκαν συνολικά τέσσερις διαρρήξεις και κλοπές καταστημάτων, τρεις στο Παραλίμνι και μία στην Αγία Νάπα. Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες του Ν.Α, έσπασαν με πέτρες τις βιτρίνες και εισέβαλαν στα καταστήματα αποσπόντας διάφορα προϊόντα.

Πετούσαν πέτρες σε οχήματα στο Παραλίμνι

Επίσης, τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκε ακόμα ένα περιστατικό κατά το οποίο, για αδιευκρίνιστους λόγους, άγνωστοι πετούσαν πέτρες σε (δύο) οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα σε δημόσιο χώρο στο Παραλίμνι.

Ωστόσο, όπως πληροφούμαστε, οι δύο πιο πάνω υποθέσεις δεν συνδέονται μεταξύ τους, καθώς στη δεύτερη περίπτωση (ζημιές σε αυτοκίνητα) η αστυνομία εικάζει ότι πρόκειται για νεαρούς, οι οποίοι προέβηκαν σε αυτή την πράξη, χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο, σε αντίθεση με την πρώτη – και πιο σοβαρή – περίπτωση (διαρρήξεις και κλοπές) για την οποία διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, εφιστά την προσοχή και καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.


 

chrisobook1Βιβλιοπωλείο Χρύσω Ηλιάδη (Chrisobookshop gift priting) στην Δερύνεια. Εδώ θα βρείτε βιβλία για όλες τις ηλικίες, σχολικές τσάντες, γραφική ύλη, υλικά για ζωγραφική και ό,τι άλλο επιθυμείτε!