Και ξαφνικά ο καιρός θα χαλάσει… Έρχεται αραιή σκόνη και τοπικές βροχές

0
208

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που από το µεσηµέρι και µετά θα παράτηρούνται τοπικά αuξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά τις µεσηµβρινές ώρες θα παράτηρούνται παροδικά αuξηµένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά και στα βόρεια. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ, από τις απογευµατινές ώρες και µετά, αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή στα βόρεια παράλια. Στην ατµόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Την Τρίτη ο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρειται αραιή σκόνη.