Καρούσος για Υπουργός Τουρισμού!

0
4396
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Η Jermino Electrical Appliances στο Παραλίμνι, δραστηριοποιείται στον τομέα των ηλεκτρικών συσκευών από το 2000 και, από τότε, μας προσφέρει ό,τι ζητάμε για το σπίτι αλλά και τη φροντίδα μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 

Σε διεργασίες βρίσκεται ο ΠτΔ Νίκος Αναστασιάδης μαζί με τους στενούς του συνεργάτες, προκειμένου να καταλήξει στα ονόματα που θα καλύψουν τα υπουργεία.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Sigmalive (και επιβεβαιώνουμε από πηγές του στενού κύκλου του δημάρχου Αγίας Νάπας), ο κ. Γιάννης Καρούσος προκρίνεται για Υπουργός Τουρισμού, όταν συσταθεί, κάτι που αποτελεί σπουδαία είδηση για τον ίδιο, αλλά και για ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο δήμαρχος Αγίας Νάπας ίσως… μονομαχήσει με την  κ. Πηλείδου, το όνομά της οποίας επίσης ακούγεται για τη συγκεκρίμενη θέση. Βέβαια ο κ. Καρούσος διατηρεί ένα προβάδιμα λόγω της μεγάλης εμπειρίας που έχει σε θέματα τουρισμού ως δήμαρχος του νούμερο ένα τουριστικού θερέτρου της Κύπρου αλλά και ως ξενοδόχος. Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάξουν εξελίξεις και θα μάθουμε αν τελικά οι έντονες σκέψεις της Κυβέρνησης για υπουργοποίηση του κ. Καρούσου, μετουσιωθούν σε…επίσημη πρόταση.
Από μόνη της η είδηση αυτή – και ανεξάρτητα από την κατάληξή της υπόθεσης – αποτελεί το επιστέγασμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται, κατά γενική ομολογία, στην Αγία Νάπα από τον κ. Καρούσο, και η αναγνώριση που τυγχάνει από τα υψηλά κλιμάκια της Κυβέρνησης.