Κ. Γαλανέ, θα κάνουμε Καρναβάλι με τη στήριξη σας ή χωρίς (Της Ζαφείρως Αναστασίου)

0
2588
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ: 

Forsos Electric Παραλίμνι!

Τηλεόραση Strong 32” 
HDMI, SCART και USB.
100Hz
Ενεργειακή Κλάση A (Κατανάλωση ρεύματος: 53W, Αναμονή: 0.5W)

(Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)
Αγαπητέ κύριε Γαλανέ,

Καταρχάς δεν είχα ιδέα για τις δηλώσεις σας περί καρναβαλιού. Πληροφορήθηκα χθες το πρωί από το φίλο Μάριο όταν μου έκανε ανταύγειες στο κομμωτήριο. Άρα, τι έχει να πει μια ξανθιά στον αξιότιμο δήμαρχο Αμμοχώστου; (Αυτό μου θυμίζει σκηνή από το Legally Blonde)

Της Ζαφείρως Αναστασίου

harvard1

Κύριε Γαλανέ, έχω περάσει τα τελευταία 5-6 χρόνια γράφοντας άρθρα για την Αμμόχωστο & τα Κοκκινοχώρια γιατί με ενοχλούσε η ιδέα της υποτίμησης και το ότι ήμασταν κάπως “πεταξούμενοι” να το πω-γράψω λαϊκιστή. Και τώρα εσείς, ο αξιότιμος δήμαρχος Αμμοχώστου μας κάνετε bullying??? 

Αγαπώ αυτόν τον τόπο. Με τα καλά του και τα κακά του. Είμαι ΚΑΨΟΥΡΑ μαζί του! Κάποιες φορές θέλω να τα μαζέψω και να φύγω. Να βρω μια δουλειά που να μου αξίζει. Μετά κοιτάω τη θάλασσα. Με κοιτάζει κι αυτή. “Ε, ψιτ κοπελιά που στο καλό θα πας;”

Κύριε Γαλανέ, δεν είναι εύκολο να ξέρεις πως η πόλη σου είναι κατεχόμενη. Καθόλου. Αλλά εκείνο το κομμάτι που έμεινε, μαθαίνεις να το αγαπάς ακόμα πιο πολύ γιατί είναι εκείνο που σου υπενθυμίζει το ποιος είσαι. Και εμείς, εμείς οι δέκα “‘αλουτοι ψώριες” που εμείναμε θέλουμε ναι να κάμουμε καρναβάλι! Και θα ήταν ωραίο εάν μας στηρίζατε και εσείς. Γιατί αυτό μας έλειψε τόσα χρόνια μεγαλώνοντας. Η στήριξη!!!!

Είμαι απλώς μια ξανθιά. Δεν έχω την εξουσία που έχετε εσείς. Κι ούτε επιθυμώ να σας κάνω bullying (το μάστερ μου στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία και ο τρόπος που με μεγάλωσαν οι γονείς μου δεν μου το επιτρέπει). Όμως εάν δεν νοιάζεστε γι’ αυτό τον τόπο όπως κάνουμε εμείς, εμείς που μένουμε εδώ,τότε ίσως να παραιτηθείτε. Όχι, δεν θέλω να πάρω τη θέση σας. Αλλά κάποιος άλλος ΚΑΨΟΥΡΗΣ με την Αμμόχωστο ίσως…

Και όσο για το Καρναβάλι εάν σας ενοχλεί τόσο λέω να πάρω τηλέφωνο τον κ. Καρούσο να το κάνουμε μετάθεση στην καλοκαιρινή περίοδο έτσι ώστε να συμμετέχουν και οι χιλιάδες τουρίστες. Γιατί είμαι βέβαιη ότι περισσότερος κόσμος γνωρίζει τον ορισμό ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ αντί τον ορισμό Γαλανός!

Θα κάνουμε Καρναβάλι, θα κάνουμε Πάσχα, θα κάνουμε Χριστούγεννα με τη στήριξη σας ή χωρίς. Γιατί έτσι της υπενθυμίζουμε πως δεν την ξεχάσαμε. Ποτέ…

ΥΣ. Με κάνει χαρούμενη που υπάρχουν δήμαρχοι με κότσια όπως ο κ. Πυρίλλης. Χαίρομαι αφάνταστα που είχα τη χαρά να τον γνωρίσω και να του πάρω συνέντευξη παλιότερα.

ΥΣ2. Κύριε Αντρέα Πιττάτζιη RESPECT για το άρθρο σας! Με συγκίνησε!! (Έβαλα καρδούλα στο facebook!!! :))

Στο φίλο Μάριο (Loune) για την ενημέρωση, την παρότρυνση & τα ξανθιά μαλλιά! ?

 

Της Ζαφείρως Αναστασίου από το zafeirenia.com (Επίσημος συνεργάτης neAmmochostos.com)