Ήβη Αδάμου: Καλοδεχούμενο ένα παιδί – Τι λέει για την Αγία Νάπα

0
1021
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Goumenos Jewellery σημαίνει ΠΟΙΟΤΗΤΑ – Πατήστε και δείτε μόνο μερικά από τα απίθανα ρολόγια που διαθέτει
Η σχέση της Ήβης Αδάμου και του Μιχάλη Κουινέλη των Stavento μετρά ήδη πέντε χρόνια!
Η Κύπρια τραγουδίστρια, σε συνεντευξή της μίλησε για τα σχέδια τους, το γάμο αλλά και το ενδεχόμενο ενός μωρού, αποκαλύπτωντας με τις δηλώσεις της πως είναι τόσο ή ίδια όσο και ο Μιχάλης έτοιμοι!

«Εννοείται ότι όταν προχωρήσει η σχέση µας µε τον Μιχάλη, θα έχουµε µια βάση. Η βάση µας θα είναι η Αλεξανδρούπολη, γιατί είναι µια µικρότερη πόλη και τα πράγµατα είναι πιο ανθρώπινα. Κι εγώ στην Κύπρο γεννήθηκα και µεγάλωσα στην Αγία Νάπα, οπότε έχω συνηθίσει να ζω σε µια µικρή τουριστική πόλη, η οποία, τον χειµώνα ερήµωνε» δήλωσε στην Real η τραγουδίστρια.

Αν και η σχέση του ζευγαριού το καλοκαίρι πέρασε µια µικρή κρίση, τώρα όλα πηγαίνουν καλά και δεν αποκλείουν τα σχέδια γάµου: «Deadline δεν θέλω να βάζω γενικότερα στη ζωή µου και είµαι µικρή, οπότε δεν αγχώνοµαι. Αφήνουµε τα πράγµατα να κυλήσουν µε τη φυσιολογική τους ροή. Γενικά, δεν το συζητάµε κάθε µέρα. Θεωρούµε ότι πιο σηµαντικό είναι η οικογένεια παρά ο γάµος. Δεν αγχωνόµαστε για κάτι. Αν έρθει ένα παιδί, καλοδεχούµενο. Το αν είναι ο Μιχάλης ο άνδρας των ονείρων µου, δεν χρειάζεται να το πω, αλλά φαίνεται…» είπε!

Ήβη