Εισέβαλε κρατώντας μαχαίρι στο σπίτι της 30χρονης συντρόφου του

0
164

Pet Galaxy: Το pet shop στο Παραλίμνι που συμβάλλει στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης


 

Περιπέτεια για παρέα στη Λεμεσό – 24χρονος μπήκε παράνομα σε οικία 30χρονης για να ζητήσει τον λόγο από την σύντροφο του – Άρπαξε μαχαίρι και ζήτησε να βγουν να συζητήσουν – Παρενέβη συνομήλικος του – Κλείδωσε τις κοπέλες στην τουαλέτα για να λογομαχήσει μαζί του – Έφυγε και τον απείλησε ότι θα επιστρέψει για να τον σκοτώσει – Καταζητείται ο 24χρονος

Μία παρέα τριών γυναικών ηλικίας 30, 18 και 16 χρόνων και ένας 24χρονος βρίσκονταν αμέριμνοι στο σπίτι της 30χρονης στη Λεμεσό όταν μία απρόσμενη είσοδος έφερε τα πάνω κάτω.

Συγκεκριμένα, ήταν δεκαπέντε λεπτά πριν από τις οκτώ το βράδυ του Σαββάτου όταν ένας 24χρονος σκαρφάλωσε στον 1ο όροφο όπου βρισκόταν το διαμέρισμα της 30χρονης και εισήλθε εντός του από το παράθυρο του σαλονιού. Ακολούθως ο 24χρονος εισήλθε στην κουζίνα κι αφού άρπαξε ένα μαχαίρι κατευθύνθηκε στον χώρο όπου βρισκόταν η παρέα.

Εκεί προτάσσοντας το μαχαίρι ζήτησε από την 18χρονη, η οποία ήταν η σύντροφος του, να βγει έξω μαζί του για να συζητήσουν. Τότε παρενέβη ο 24χρονος άντρας της παρέας, μπαίνοντας μπροστά από τη νεαρή για να την προστατέψει.

Ο σύντροφος της 18χρονης ζήτησε από τις τρεις γυναίκες να κατευθυνθούν στην τουαλέτα του σπιτιού και να εξέλθουν μόνο όταν αυτός αποχωρήσει. Οι κοπέλες υπάκουσαν στον 24χρονο, ο οποίος τις κλείδωσε στην τουαλέτα.

Μέτα στράφηκε προς τον συνομήλικο του και αφού τον απείλησε ότι θα πάει να πάρει κυνηγετικό όπλο και θα επιστρέψει για να τον σκοτώσει, έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Έντρομες οι κοπέλες που άκουγαν τον έξαλλο 24χρονο ειδοποίησαν την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στον χώρο.

Παρά την τρομακτική βραδιά που πέρασαν και οι τέσσερις είναι καλά στην υγεία τους ενώ εναντίον του 24χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Πηγή tothemaonline.com


 

forsosskoupa

FORSOS ENTERPRISES – Pitsos Ηλεκτρική σκούπα δαπέδου: Η ηλεκτρική βούρτσα βοηθά στον σωστό και βαθύτερο καθαρισμό των χαλιών, των σκληρών δαπέδων, πλακιδίων με ενώσεις ή διάκενα ακόμη και σημείων με ρωγμές