Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας – Αμμοχώστου: Συγκέντρωση τροφίμων για τους πλημμυροπαθείς

0
141

Εκκληση για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής, απευθύνει η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας – Αμμοχώστου.
Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η Εκκλησία, ο Χριστιανικός Σύνδεσμος Γυναικών και τα Κατηχητικά Σχολεία Παναγίας Αγίας Νάπας, έλαβαν πρωτοβουλία για συγκέντρωση τροφίμων  και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής και την αποστολή εμπορευματοκιβωτίου».
Η συγκέντρωση των προϊόντων άρχισε χθες Κυριακή 19 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μεταφέρουν στην εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας  τρόφιμα όπως ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, γάλα, κονσέρβες, παιδικές τροφές και μπισκότα, καινούρια είδη ένδυσης, υπόδησης, κλινοσκεπάσματα (σεντόνια, κουβέρτες, παπλώματα)και  γραφική ύλη, δηλαδή τετράδια, μολύβια, πέννες και άλλα.
Οι ώρες μεταφοράς των τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης είναι καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, ενώ «υπάρχει η δυνατότητα όποιος επιθυμεί αντί για αγορά προϊόντων, να προσφέρει το αντίστοιχο χρηματικό ποσό, ώστε να αγοραστούν περισσότερα σε χονδρική τιμή».
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να κάνουν εισφορές  στη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα περιφέρεια Αμμοχώστου, IBAN: CY22 0070 5530 0000 0000 2415 9966.
Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες καλούνται να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 23721795 και  99303670, 99525788 καθώς και στο info@churchofayianapa.com και churchofagianapa.blogspot.com