Με… ειδήσεις επέστρεψε από την Αγγλία ο δήμαρχος Αγίας Νάπας

0
1445
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FORSOS ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Η πολυετής και συνεχής επιτυχημένη πορεία του καταστήματος FORSOS ENTERPRISES στο Παραλίμνι (από το 1967!) το  βοηθά να γνωρίζει πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών και να προσφέρει το καλύτερο
“Στα γρήγορα”. Εδώ σχολιάζουμε εν συντομία τα γεγονότα, δημοσιεύουμε μικρές αλλά σημαντικές ειδήσεις και καταθέτουμε τις σκόρπιες σκέψεις μας.

Με… ειδήσεις επέστρεψε ο δήμαρχος Αγίας Νάπας από την Αγγλία, καθώς, όπως αναφέρει, οι ίδιοι οι τουριστικοί πράκτορες ζήτησαν επέκταση της τουριστική περιόδου, κάτι που αποτελεί θετικότατο οιωνό για την επερχόμενη σεζόν.

Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφερε ο κ. Καρούσος: 

“Το στοίχημα της επέκτασης της τουριστικής περιόδου κερδίζεται για πρώτη φορά. Επιστρέφουμε σήμερα από την world travel market του Λονδίνου με αισιοδοξία και θετικά μηνύματα. Πολύ θετικά τα μηνύματα αφού αρκετοί πράκτορες ζητούν ο ίδιοι να επεκτείνουν την περίοδο των πτήσεων. Αύξηση σημαντική στις κρατήσεις για οικογένειες στην περιοχή μας μέχρι και 50% …

Υ.Γ. Σε όλους δείχναμε τις φωτός που αναρτούμε καθημερινά για να τους αποδείξουμε ότι ο Νοέμβριος μπορεί και πρέπει να αποτελεί μέρος της κύριας τουριστικής περιόδου.”